Beschikbare gastouders en nanny's in de regio Den Haag e.o.

Op deze pagina stellen wij een aantal gastouders aan je voor. 

Wil je weten of er per direct een plekje beschikbaar is, dan kun je het beste direct contact met mij opnemen. Gastouderland brengt geen inschrijfkosten in rekening. Bij elke gastouder en nanny (= gastouder aan huis) staat een code vermeld. Deze code begint met een G (Gastouder) of N (Nanny), gevolgd door de 4 cijfers van het postcodegebied waar zij woont. Deze postcodes staan op volgorde, waardoor u gericht kunt zoeken. Eerst komen de gastouders. Daaronder vindt u een deel van onze nanny's. 

Onze gastouders en nanny's beschikken over alle diploma's en staan ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang, waardoor u in aanmerking komt voor Kinderopvangtoeslag. Hieronder wordt elke gastouder slechts heel beknopt aan u voorgesteld. Verder hebben wij nog meer gastouders en nanny's beschikbaar. Wilt u meer informatie en/of een kennismakingsgesprek? Bel: 06-47061804. Of stuur een email naar: s.vanwijngaarden@gastouderland.nl

Neem contact op

Een gastouder in Noordwijkerhout heeft plaats

Code: G 2211

Deze gastouder heeft zelf 3 kinderen in de leeftijd van 12, 15 en 16 jaar. Ze biedt 24-uurs opvang in haar eigen woning. Ze heeft ruime ervaring met meervoudig gehandicapte kinderen. Zij zijn meer dan welkom bij haar. De woning is ook aangepast. Het betreft een eengezinswoning met een ruime achtertuin, voorzien van speelhuis, glijbaan en andere speelmaterialen. Met de bakfiets of vierlingkinderwagen trekt ze er graag op uit naar de kinderboerderij of speeltuin. Haar zus, die in de buurt woont, is ook gastouder. Zij zijn elkaars vervangingsmogelijkheid. 

Neem contact op

Gastouder in Noordwijkerhout

Code: G 2211-2

Gastouderopvang Bijdehandjes Noordwijkerhout biedt opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 t/m 13 jaar. 
Deze ondernemende gastouder vindt het leuk om met de kinderen gezellig te gaan knutselen. Ook vindt ze het belangrijk dat kinderen zoveel mogelijk buiten kunnen spelen en alles kunnen ontdekken. Ze beschikt over een tuin. Ze biedt een gezellige, stabiele omgeving met rust en regelmaat en er is voldoende tijd voor individuele aandacht. 
Kinderen krijgen de ruimte om lekker te kunnen spelen in een huiselijke sfeer. 
Tot de huisgenoten behoren een lieve hond en kat. Uiteraard zijn ze kindvriendelijk. 

Een afgesloten speeltuin bevindt zich op loopafstand en ook de kinderboerderij is makkelijk te voet bereikbaar. 

Deze gastouder is zeer flexibel in de opvang. Kinderen zijn al welkom vanaf 06.30 uur. 
Ze biedt Opvang vóór school, Opvang na schooltijd en Dagopvang. 
 
Bent u nieuwsgierig naar deze gastouder en haar opvang? 
Dan bent u van harte welkom voor een kennismaking!

 

Neem contact op

Ervaren gastouder uit Voorhout heeft weer plek.

Code: G 2215

Deze gastouder heeft zelf 3 al wat oudere kinderen. Ze vindt het heerlijk om jonge kinderen op te vangen. Ze kwalificeert zichzelf als streng, maar rechtvaardig. Het betreft een eengezinswoning met tuin. Op loopafstand zijn een kinderboerderij, een eendenvijver en verschillende speeltuintjes. 

Neem contact op

Gastouder in Voorhout heeft plek.

Code: G 2215-2

Zelf heeft ze een jong kindje. Vanaf haar 14e tot haar 19e jaar heeft ze bij een gezin opgepast. Ook heeft ze 2 jaar full-time als nanny bij een familie thuis gewerkt. Nu wil ze kinderen bij zichzelf thuis als gastouder gaan opvangen. Ze omschrijft zichzelf als gezellig en enthousiast. Ze weet van aanpakken en heeft een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Ze woont in een eengezinswoning met een tuin. De woning is gelegen in een rustige straat in een kindvriendelijke buurt. Naast het huis is een speeltuintje, maar er zijn nog verschillende andere speeltuintjes op loopafstand. 

Neem contact op

Gastouder in Voorhout heeft plek.

Code: G 2215-3

Deze gastouder heeft 9 jaar ervaring op een kinderdagverblijf. Sinds 2006 vangt ze kinderen bij zichzelf thuis op als gastouder. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gastouderland.

Neem contact op

Een uitstekende, zeer flexibele gastouder in de buurt van postcode 2225 in Katwijk heeft plaats voor nog een kindje.

Code: G 2225

Een uitstekende, zeer flexibele gastouder in de buurt van postcode 2225 in Katwijk heeft plaats voor nog een kindje. Het betreft een eengezinswoning met een ruime woonkamer en een aparte (nieuwe) slaapruimte voor de kleintjes. De woning is gelegen een kindvriendelijke buurt, nabij het strand. Er zijn geen huisdieren aanwezig en uiteraard is de woning volledig rookvrij.

Deze gastouder is zeer betrokken bij de kinderen. Ze vindt het belangrijk om haar steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van de kinderen die aan haar zorgen zijn toevertrouwd. Zij blijft zichzelf echter ook voortdurend ontwikkelen. Momenteel volgt zij een cursus Kindercoach en een cursus Kindgebaren. Binnenkort start zij met een cursus over hoe je het beste om kunt gaan met kinderen die een (gedrags)stoornis hebben. 

In het verleden heeft deze gastouder gewerkt met verstandelijk gehandicapten. Zij verzorgde opvoedingsondersteuning voor cliënten met kinderen. Nu ze zelf 3 kinderen heeft biedt ze professionele kinderopvang bij zichzelf thuis. 

Deze gastouder biedt zeer flexibele opvang: 7 dagen per week, 24 uur per dag. 

Haar uurtarief is € 5, inclusief tussendoortjes, drinken, lunch, luiers etc. (Excl. babyvoeding.) Voor een avondmaaltijd vraagt zij € 1,50.

Bij deze gastouder kunt u met een gerust hart uw kindje achterlaten.

Neem contact op

Een ervaren gastouder uit Rijnsburg heeft plaats.

Code: G 2231

Een ervaren gastouder uit Rijnsburg heeft plaats. Ze heeft 6 jaar in de kinderopvang gewerkt. Ze heeft zelf 2 kinderen in de leeftijd van 3 maanden en 2,5 jaar. Ze vindt het belangrijk dat mensen hun kind met een goed gevoel bij haar achter kunnen laten. 

Het betreft een eengezinswoning met een tuin. Er is een aparte slaapruimte aanwezig voor de kleintjes. Achter het huis is een speeltuintje. In het dorp is echter een nog veel grotere speeltuin, op loopafstand. Daar zijn ook geitjes te bewonderen.

Neem contact op

Een gastouder uit Rijnsburg heeft plaats.

Code: G 2231-2

Zelf heeft deze spontane gastouder twee kinderen in de leeftijd van 10 jaar en 8 jaar. Ze heeft gewerkt op een kinderdagverblijf en in de buitenschoolse opvang. Sinds 1,5 jaar is ze gastouder. Ze vangt per dag 2 a 3 kindjes op. Ze is zeer flexibel. Ze biedt 7 dagen per week gedurende 24 uur per dag opvang. Het betreft een eengezinswoning met een tuin. Achter het huis is een speeltuin. Een nog grotere speeltuin bevindt zich op loopafstand. . Ze gaat 2 tot 3 keer per dag naar buiten met de kinderen om bijv. een boodschapje te doen, de eendjes te voeren of naar de speeltuin te gaan. Ze beschikt over een bakfiets.

Neem contact op

Bij een gastouder in Wassenaar kunnen vanaf januari 2013 weer kindjes worden geplaatst.

Code: G 2242

Bij een gastouder in Wassenaar kunnen vanaf januari 2013 weer kindjes worden geplaatst. Ze past al 14 jaar op kinderen. Ze gaat lekker met hen naar buiten, doet spelletjes met hen, maar de kinderen spelen ook heel lief met elkaar. Ze heeft alle benodigdheden in huis, rookt niet en is zeer flexibel. Ze is beschikbaar van dinsdag t/m vrijdag en volledig gekwalificeerd.

Neem contact op

Gastouder in Voorschoten

Code: G 2251 

Deze gastouder heeft 2 jaar ervaring op een kinderdagverbijf. Gedurende die periode kwam ze erachter dat ze de kinderen onvoldoende individuele aandacht kon geven, omdat de groepen groot waren. Daarom is zij gestart om als gastouder kinderen op te vangen bij zichzelf thuis. Dat doet ze nu sinds 4 jaar en dat bevalt haar prima. Ze kan elk kind de aandacht geven die het verdient en de band met de kinderen is stevig. Ze woont in een appartement met een gemeenschappelijke, afgesloten binnentuin. Daar is ze vaak te vinden met haar gastkindjes. Er is een bibliotheek, een speeltuin en een winkelcentrum op loopafstand. Ze heeft een cavia. 

Neem contact op

Gastouder in Den Haag.

Code: G 2555

Deze gastouder heeft altijd veel met kinderen gedaan. Zo is ze jarenlang scoutingbegeleidster geweest. Ze heeft in de zorg gewerkt en sinds 2012 vangt ze kinderen op bij zichzelf thuis. Ze is erg gedreven en enthousiast en ondernemend. Verder is ze rustig, geduldig en vriendelijk. Ze is consequent maar rechtvaardig. Aandacht voor normen en waarden vindt ze belangrijk. Ze heeft een ruime flat met een ruim balkon. In de nabije omgeving is veel te doen. Ze gaat er dan ook lekker op uit met de kinderen. Er is een grote speeltuin in de buurt, maar ook een bos, een kinderboerderij en natuurlijk het strand.  Ook neemt ze haar gastkindjes vaak mee naar haar moeder, die ook gastouder is. Bij haar kunnen de kinderen dan samenspelen in de tuin. Er is volop buitenspeelgoed. Er kunnen bellen worden geblazen, er is stoepkrijt, er kan worden gevoetbald en er zijn loopkarren en zelfs een traktor.

Neem contact op

Gastouder in Wassenaar

Code: G 2243

Zij is 49 jaar en moeder van 2 kinderen: Gijs (16 jaar) en Florine (14 jaar). In het verleden heeft ze de Middelbare Hotelschool gedaan. Sinds de geboorte van haar eerste kind is ze echter full-time voor haar kinderen gaan zorgen. Daarnaast past ze regelmatig op de kinderen van haar broer, Pieter (9 jaar), Max (3 jaar) en Bram (6 mnd). Haar eigen kinderen zijn nu op de leeftijd dat ze steeds zelfstandiger worden. Ze is  dol op kinderen, en haar passie is om ze te helpen in de verschilende fases van hun leven. Vandaar dat ze eind 2013 de opleiding voor Helpende Zorg en Welzijn heeft gevolgd, met als specialisatie Gastouder. Ook beschikt ze over een Kinder-EHBO diploma en staat ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang. Ze is dus volledig gecertificeerd. In september is zij begonnen met het opvangen van kinderen bij zichzelf thuis als gastouder. Ze wil niet teveel gastkindjes, want ze wil hen voldoende persoonlijke aandacht kunnen geven. Ze heeft een eengezinswoning met een zeer ruime tuin in een kindvriendelijke buurt.

Neem contact op

Zeer ervaren gastouder in Leidschendam

Code: G 2263

Deze gastouder vangt al 17 jaar kinderen bij zichzelf thuis op als gastouder. Zelf heeft ze twee kinderen in de leeftijd van 19 en 21 jaar. De gastkindjes draaien gewoon mee in het gezin. Ze gaat ook lekker met hen naar buiten. Het betreft een eengezinswoning met een tuin. Voor de deur heeft ze een grasveldje en er zijn speeltuintjes op loopafstand. 

Neem contact op

Een gastouder in de buurt van postcode 2264 te Leidschendam heeft nog plaats.

Code: G 2264

Een gastouder in de buurt van postcode 2264 te Leidschendam heeft nog plaats. Het gaat om alle doordeweekse dagen. Het gaat om een benedenwoning met tuin, ruime woonkamer. Er is een aparte slaapruimte voor de kleintjes. De gastouder is creatief en muzikaal. Ze vindt het ook leuk om dit spelenderwijs over te brengen op de kinderen. Verder vindt ze het belangrijk om consequent om te gaan met de kinderen en duidelijke grenzen aan te geven. Dat geeft rust, waar de kinderen behoefte aan hebben.

Neem contact op

Zeer ervaren gastouder in Leidschendam heeft plaats.

Code: G 2264-2

Deze mevrouw vangt al 15 jaar kinderen op als gastouder. Dit doet ze met heel veel plezier. Zelf heeft ze twee volwassen kinderen en ze is oma. Tegenover haar woning is een groot park met een speeltuin en er is een dierenweide op loopafstand. Ze vindt het heel belangrijk om lekker met de kinderen naar buiten te gaan, ook als het buiten wat kouder is. Ze biedt de kinderen afwisselende activiteiten aan. Haar uurtarief is €4,75, inclusief eten/drinken.

Neem contact op

Ervaren gastouder heeft plaats.

Code: G 2266

Een ervaren gastouder uit Leidschendam heeft plaats. Ze is 58 jaar en heeft zelf 4, al oudere, kinderen. Ook heeft ze al 5 kleinkinderen. Ze werkt al gedurende 8 jaar als gastouder. Het betreft een eengezinswoning met een grote tuin in een kindvriendelijke buurt met veel speelgelegenheid. 

Neem contact op

Gastouder in Stompwijk heeft plaats.

Code: G 2266-2

Deze gastouder heeft zelf een klein kindje. Het gastouderschap vindt zij goed te combineren met de zorg voor haar eigen kind. Ook is het leuk dat haar dochtertje gezelschap heeft van de gastkindjes. Ze gaat graag met hen naar buiten. Er zijn diverse speeltuintjes in de wijk. Ook zijn er een bibliotheek en de kinderboerderij in de buurt. Het betreft een eengezinswoning met een tuin. In de tuin is een konijn. Het uurtarief van deze gastouder is € 5,- (inclusief eten/drinken)

Neem contact op

Een gastouder in Voorschoten heeft plaats op dinsdag, donderdag en vrijdag.

Code: G 2251-4

Een gastouder in Voorschoten heeft plaats op dinsdag, donderdag en vrijdag. Zelf heeft ze 3 kinderen in de leeftijd van 13, 17 en 21 jaar. Ook behoort een klein hondje tot de huisgenoten.

Het betreft een eengezinswoning met tuin.  Er zijn speeltuintjes in de omgeving. Ze gaat sowieso iedere dag lekker met de kinderen naar buiten. De hond moet namelijk ook worden uitgelaten. Dat doet ze samen met haar nichtje, die ook gastouder is. In gezelschap van de kinderen en de honden gaan ze dan lekker uitwaaien op het strand, of wandelen in het bos. Daarom zou ze het fijn vinden als het/de kindje(s) ook mee zouden mogen in de auto.

Haar uurtarief is € 4,80 (inclusief brood, tussendoortje, fruit, drinken)

Neem contact op

Gastouder in Voorburg

Code: G 2273

Deze gastouder is 22 jaar. Haar moeder is ook altijd gastouder geweest, dus ze heeft haar van jongs af aan
altijd al meegeholpen met de opvang van de gastkindjes. Ze heeft nu zelf de
opleiding gedaan voor pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf. Daar
heeft ze ook 3 jaar stage gelopen, maar ze wil liever kinderen opvangen bij
zichzelf thuis. Dan kan ze de kinderen meer individuele aandacht geven. Ze
is jong, maar kan de verantwoordelijkheid voor kinderen en baby¹s zeker
dragen. Ze heeft een rustige, vriendelijke, gemoedelijke uitstraling en kan
kinderen snel op hun gemak stellen. Het is echt een leuke meid. Ze heeft een
ruime, lichte woning. Alles ziet er zeer verzorgd en uitnodigend uit voor
kinderen. Direct achter haar woning is een speeltuintje. Dat is volledig
omheind, met slechts één doorgang. Ze vindt het belangrijk om dagelijks
lekker met de kinderen naar buiten te gaan. Het enige nadeel is dat ze niet
op de begane grond woont. Om die reden wil ze ook niet het maximaal
toegestane aantal kinderen opvangen. (Max. 3 à 4 kinderen) Met wat minder
kinderen ga je sneller naar buiten, als er trap gelopen moet worden. 
Neem contact op

Lieve gastouder in Voorburg heeft plaats.

Code: G 2273-2

Lieve gastouder in Voorburg heeft plaats. Ze heeft zelf twee kinderen van 5 jaar en 2 jaar oud. Ze woont in een kindvriendelijke omgeving, met een park op loopafstand. Er zijn veel speeltuintjes in de buurt. Ze gaat dan ook lekker wandelen met de kinderen. Ze vindt het belangrijk om kinderen positief te benaderen en gezellige dingen met hen te doen, zoals knutselen en spelletjes.

Neem contact op

Gastouder in Voorburg

Code: G 2273-3

Deze gastouder past al op vanaf haar 14e jaar. Ze heeft een appartement met een tuin. In de buurt zijn verschillende speeltuinen. Ze gaat elke dag met de kinderen naar buiten. Ook maakt ze uitstapjes naar bijv. de dierentuin, het strand en/of het Sealifecentre. Deze uitstapjes zijn inbegrepen in het uurtarief. Dat geldt ook voor het eten en drinken, dat volledig biologisch is. 

Neem contact op

Ervaren gastouder in Voorburg heeft plaats.

Code: G 2274

Deze gastouder heeft zelf 2 volwassen kinderen. Ze werkt al 25 jaar met kinderen. Ze heeft ervaring als leidster op een peuterspeelzaal. Ook heeft ze gewerkt als klassenassistent op scholen. Daarnaast heeft ze ervaring op een kinderdagverblijf. Sinds 2005 is ze gastouder. Dat doet ze met veel plezier. Ze woont in een kindvriendelijke omgeving, tegenover een speeltuintje. Het betreft een verhoogde parterrewoning. De bewoners beschikken over een gezamenlijke binnentuin, waar bijvoorbeeld een tentje voor de kinderen kan worden opgezet of gezellig kan worden gepicknickt. Haar uurtarief is € 4,50 inclusief eten en drinken. (Dat geldt echter niet voor babyvoeding en luiers.) Haar werkdagen zijn: maandag, dinsdag en donderdag.

Neem contact op

Gastouder in Voorburg heeft plaats.

Code: G 2274-2

Deze gastouder is kortgeleden in Voorburg komen wonen. Zij heeft 2,5 jaar ervaring als nanny in haar vorige woonplaats, maar wil nu graag kinderen gaan opvangen bij zichzelf thuis. Ze voldoet aan alle wettelijke eisen. Ze heeft de opleiding "Sociaal Pedagogisch Werk”. Ze wil haar opleiding "Toegepaste Psychologie" weer gaan oppakken. Dan zal ze 1 dag per week naar school moeten. De rest van de dagen is ze beschikbaar voor de opvang van haar gastkindjes.

Neem contact op

Afgestudeerd pedagoge nu beschikbaar als gastouder...

Code: G 2274-3

Tijdens haar studie Pedagogische Wetenschappen heeft ze enkele jaren ervaring opgedaan als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf. Inmiddels heeft ze de stap gezet om thuis kleinschalige gastouderopvang te bieden waarbij veel aandacht wordt besteed aan een liefdevolle omgang met elkaar. Verder is er volop ruimte en tijd om (samen) te spelen. Het werk als gastouder is goed te combineren met de zorg voor haar eigen kindje. 

Ze woont op slechts 2 minuten loopafstand van een park met een speeltuin. De woning van de gastouder beschikt over een tuin, zodat de kinderen heerlijk buiten kunnen spelen. Er is een zandbak en binnenkort komen er een speelhuisje en een (peuter)glijbaan bij. De kinderen spelen dagelijks buiten. Eén keer per week maakt ze een uitstapje, bijvoorbeeld naar de kinderboerderij, speeltuin Clingendael of het Haagse bos. Bij buitenactiviteiten worden de ouders altijd van tevoren op de hoogte gesteld.In de woonkamer is een leuk speelhoekje met educatief speelgoed. Op de bank kan er gezamenlijk een boekje worden gelezen en er is een salontafel die makkelijk omgetoverd kan worden tot een tent. (Uit ervaring weet zij dat kinderen dat heel leuk vinden.) Er is een aparte slaapkamer waar baby's, maar ook peuters in alle rust kunnen slapen. 


Als pedagoge heeft ze de kennis en kunde in huis om de ontwikkeling van haar gastkindjes te monitoren. Ze hecht veel waarde aan goede communicatie met ouders. 

Neem contact op

Gastouder in Voorburg

Code: G 2274-4

Deze gastouder heeft zelf 2 kinderen in de leeftijd van 2,5 jaar en 5 jaar. Na 4 jaar te hebben gewerkt in de kraamzorg en 11 jaar in de kinderopvang vond deze gastouder het tijd voor een nieuwe uitdaging. Het werk op een kinderdagverblijf was heel leuk en afwisselend, maar ze merkte dat er door tijdsdruk, bezuinigingen, formulieren en volle groepen steeds minder tijd was voor interactie met kinderen. Daarom heeft zij besloten om als gastouder te gaan werken. Ze heeft nu veel meer de tijd om daadwerkelijk met kinderen bezig te zijn en hen de aandacht te geven die ze verdienen. Ze biedt haar gastkindjes een warme en huiselijke sfeer, met rust en regelmaat. Ze begeleidt de kinderen in hun ontwikkeling, met als doel dat zij opgroeien tot zelfstandige en vooral gelukkige kleuters.

Neem contact op

Gastouder uit Voorburg heeft plaats.

Code: G 2275-2

Deze gastouder is 37 jaar. Zelf heeft ze een dochtertje van 4 jaar. Ze is beschikbaar op maandag, dinsdag en donderdag. Het betreft een eengezinswoning met een achtertuin in een rustige, kindvriendelijke buurt met veel speeltuintjes. 

Ze spreekt Nederlands, maar daarnaast ook vloeiend Engels. Desgewenst kan zij Engels spreken met uw kind, zodat het al vroeg bekend wordt met deze taal. 

Ze houdt van knutselen en gezellige dingen doen met de kinderen. 

Neem contact op

Gastouder uit Rijswijk heeft plaats.

Code: G 2281

Ze is 34 jaar en heeft zelf twee kinderen in de leeftijd van 3 jaar en 7 jaar. Het betreft een portiekwoning op de eerste verdieping, maar ze kan de tuin gebruiken van de woning eronder. Haar moeder woont daar. Aan het einde van de straat is een afgesloten speeltuin. Een kinderboerderij en een parkje zijn op loopafstand. Er behoren ook nog 3 katten tot de huisgenoten, maar deze zijn erg schuw en laten zich zelden zien. Deze gastouder is zorgzaam en houdt ervan om lekker met de kinderen naar buiten te gaan, met hen te knutselen of andere gezellige dingen te ondernemen. 

Neem contact op

Zeer ervaren gastouder in Rijswijk

Code: G 2282

Deze gastouder heeft een dochtertje in de leeftijd van 2 jaar. Ze heeft gedurende 6 jaar op een kinderdagverblijf gewerkt. Ze heeft liefde voor kinderen en kan zich goed inleven en verplaatsen in kinderen. Ze vindt het mooi om te zien hoe zij zich ontwikkelen en hen daarbij te begeleiden door uitdagende activiteiten aan te bieden. Ze is zorgzaam, rustig, eerlijk en sociaal. Ze houdt van regelmaat en structuur. Met haar vrolijke, energieke, zorgzame en spontane karakter staat zij garant voor een veilige en geborgen opvang voor ieder kind. 

Haar woning heeft voldoende ruimte voor kinderen om te kunnen spelen en bewegen. Er wordt gegeten aan een grote, gezellige eethoek, die ook gebruikt wordt als knutsel- en activiteitentafel. Er is een apart ingerichte slaapkamer met stapelledikanten die voldoen aan de veiligheidsnormen van de GGD. Ieder kind heeft een vaste slaapplek.

Elke dag wordt er buiten een frisse neus gehaald. Er worden uitstapjes gemaakt met een mooie, overdekte bolderkar, waar plek is voor baby's, dreumesen en peuters! Ze gaat gezellig met de kinderen naar het bos, de kinderboerderij, bibliotheek, speeltuin of er worden boodschapjes gedaan.

Neem contact op

Gastouder in Rijswijk

Code: G 2282-2

Deze gastouder heeft zelf 4 volwassen kinderen en al 2 kleinkinderen. Ze heeft gedurende 7,5 jaar als nanny gewerkt en vangt nu kinderen bij zichzelf thuis op als gastouder. Ze heeft een zeer grote tuin. Achter de woning is een grote speeltuin. Ze woont dichtbij het Rijswijkse Bos en bij een kinderboerderij. Daar gaat ze lekker met de kinderen naartoe, want ze is ondernemend. Ze heeft twee heel lieve, rustige katten.

Neem contact op

Een gastouder in Rijswijk heeft plaats.

Code: G 2283

Een gastouder in Rijswijk heeft plaats. Tijdens haar opleiding voor onderwijsassistent (MBO4) heeft ze gedurende 2 jaar stage gelopen op een basisschool bij de kleuters. Ook heeft ze een half jaar stage gelopen op een kinderdagverblijf. Ze werkt momenteel twee dagen per week als nanny in een gezin. Op de maandag, woensdag en vrijdag is zij nog beschikbaar. Op deze dagen wil zij in haar eigen woning kinderen opvangen als gastouder.

Ze is geduldig, lief en betrouwbaar. Kinderen voelen zich snel bij haar op hun gemak. Ze vindt het belangrijk om structuur aan te bieden aan de kinderen. Ze zorgt voor een gevarieerd dagprogramma. 

Neem contact op

Gastouder in Rijswijk

Code: G 2283-2

Deze gastouder heeft zelf 3 kinderen. De jongste is 2 jaar. Ze heeft 8 jaar ervaring op een kinderdagverblijf. Ze vindt het belangrijk om kinderen een veilige, gezonde en leerzame omgeving te bieden. Het geeft haar voldoening om een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de verzorging en ontwikkeling van kinderen. Er wordt regelmatig geknutseld, gewandeld, gesport, boeken gelezen, gezongen, buiten gespeeld en spelletjes gespeeld. Kortom, de gastouder zorgt voor afwisselende activiteiten.

Neem contact op

Gastouder in Rijswijk heeft plaats.

Code: G 2287

Voorheen heeft deze gastouder gewerkt als communitymanager. Nu ze zelf een kindje heeft van 2 jaar, wil ze gaan werken als gastouder. Ze woont in een ruim appartement.

Neem contact op

Gastouder in Wateringen

Code: G 2291

Deze gastouder woont in een villa in een rustige laan met een zeer grote tuin. Sinds vier jaar werkt ze als gastouder. Ze heeft zelf 5 volwassen kinderen. Ze vindt het heerlijk om kinderen te vermaken, te verzorgen en (te helpen) groot te brengen in een gezellige, veilige omgeving. Ze heeft dus een ruime tuin met een groot grasveld met speeltoestellen voor uiteenlopende leeftijden. Ook zijn er kinderfietsjes, skelters, tractors, etc. Er zijn verschillende kleine dieren aanwezig, zoals kippen en andere vogels. Haar uurtarief is € 4,25 
 
 
Neem contact op

Gastouder in Wateringen beschikbaar

Code: G 2291-2

Deze gastouder heeft zelf twee jonge kinderen. Ze beschikt over een diploma Sociaal Pedagogisch Werker, waarmee je in de kinderopvang kunt werken. Ze heeft 7 jaar ervaring. Het betreft een eengezinswoning met een tuin. In de tuin staat een speeltoestel met glijbaan. Ook is er een zandbak. Verder beschikt ze over voldoende ander buitenspeelgoed, zoals een autootje en een fietsje. Op 5 minuten loopafstand is een groot park met een kinderboerderij en een enorme speeltuin.

Neem contact op

Gastouder in Wateringen

Code: G 2292

Deze gastouder heeft zelf twee kinderen in de leeftijd van 9 jaar en 12 jaar. Ze heeft gedurende 12 jaar gewerkt op een kinderdagverblijf in Katwijk. Sinds 5 jaar werkt ze als gastouder bij zichzelf thuis. Het betreft een eengezinswoning met tuin. In de tuin heeft ze een speelgarage, zandbak, loopauto, fietsje etc. Er zijn ook speeltuintjes in de buurt. Ze vindt het belangrijk om lekker met de kinderen naar buiten te gaan. Haar uurtarief is € 4,50. Dat is exclusief eten en drinken. Dat kunt u zelf meegeven, maar voor €0,50 extra zorgt de gastouder voor het brood, fruit, tussendoortje en drinken. 

Neem contact op

Lieve, betrouwbare gastouder in Kwintsheul heeft plaats.

Code: G 2295

Lieve, betrouwbare gastouder in Kwintsheul heeft plaats op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Ze vangt naast haar eigen kleinkinderen ook andere kinderen op bij zichzelf thuis. 

Het betreft een vrijstaande eengezinswoning met een ruime tuin. In de tuin zijn kippen en konijnen gehuisvest. Binnen heeft ze geen dieren. Wel is er een kinderboerderij op loopafstand, evenals een park, een bos en verschillende speeltuintjes. 

Ze vindt het belangrijk om overal de tijd voor te nemen en dat kinderen vrij kunnen zijn om lekker te spelen. Ook moeten ze zich geborgen voelen. 

Haar uurtarief is € 4,50 per uur. Daarnaast vraagt ze € 1,50 per dag voor het eten en drinken. Verder komt daar nog een maandelijks bedrag aan bureaukosten bij. Alles bij elkaar is het veel goedkoper dan een kinderdagverblijf. 

Neem contact op

Een ervaren gastouder in Leiden heeft nog een plekje op vrijdag.

Code: G 2313

Een ervaren gastouder in Leiden heeft nog een plekje op vrijdag. In het verleden heeft ze gewerkt als verpleegkundige in de zwakzinnigenzorg. Nu richt ze zich helemaal op haar gastouderschap. Zelf heeft ze 3 kinderen in de leeftijd van 19, 22 en 26 jaar.

Het betreft een eengezinswoning met een enorme tuin met daarin o.a. een grasveldje, een schommel. Ook zijn er fietsjes en karren aanwezig. De woning is gelegen in een rustige buurt.

Neem contact op

Zeer ervaren gastouder heeft plaats

Code: G 2313-2

Deze gastouder is 30 jaar en heeft zelf een kindje van 1,5 jaar oud. In het verleden heeft zij in de jeugdgevangenis gewerkt als pedagogisch medewerker. Ook heeft ze in de gehandicaptenzorg gewerkt. Daarnaast heeft ze 10 jaar ervaring als nanny. Ze wil nu graag kinderen gaan opvangen bij zichzelf thuis als gastouder. Ze is vrolijk, enthousiast en ondernemend. Ze vindt duidelijkheid erg belangrijk voor kinderen. Het betreft een dubbel bovenhuis (1e en 2e etage). Er is een speeltuin naast de woning en ze is lid van een speeltuinvereniging. Ook gaat ze vaak naar de kinderboerderij, de bibliotheek en de spelotheek. 

Neem contact op

Zeer ervaren gastouder in Leiden.

Code: G 2314

Deze gastouder heeft een dochter in de leeftijd van 6 jaar. Ze heeft al jaren ervaring als gastouder. Ze woont in een nieuwbouwwijk in een woning met een zeer ruime woonkamer en een grote tuin. Er is zeer veel speelruimte voor de kinderen, zowel in huis als buiten. De woning ziet er keurig verzorgd en schoon uit. Het uurtarief van deze gastouder is €5,20 (inclusief eten, drinken èn luiers.) Ze is beschikbaar op maandag, dinsdag en donderdag.

Neem contact op

Gastouder in Leiden heeft plaats.

Code: G 2315

Deze gastouder wil niet meer dan 3 kindjes per dag opvangen. Zelf heeft ze 5 kinderen, maar die zijn al wat ouder. Ze is flexibel en gastvrij. Opvang in het weekend is beschikbaar. Het betreft een eengezinswoning met een tuin. Er zijn een park en een speeltuin in de buurt.

Neem contact op

Ervaren gastouder in Leiden heeft plaats.

Code: G 2321

Deze GO heeft jarenlange ervaring op een kinderdagverblijf en in de naschoolse opvang. Ook heeft ze twee jaar in het buitenland (Marshall Eilanden) voor de klas gestaan. Ze spreekt vloeiend Engels. Het werken met kinderen verrijkt haar leven. Ze is creatief. Ze houdt ervan om te tekenen en gedichten te schrijven. Ook maakt ze zelf kleding en knuffeltjes. Verder houdt ze van de natuur. Ze vindt het belangrijk dat kinderen op een verantwoorde manier worden opgevangen en dat ze zich veilig en geborgen kunnen voelen, zodat ze zich kunnen ontplooien tot eervolle burgers, waar de maatschappij trots op kan zijn. 

Neem contact op

Gastouder in Leiden

Code: G 2321-2

Deze gastouder heeft voorheen in het toerisme gewerkt. Sinds 4 jaar vangt zij kinderen bij zichzelf thuis op als gastouder. Ze is daarvoor uiteraard volledig gecertificeerd. Het betreft een eengezinswoning met een tuin in een kindvriendelijke buurt. Diverse speeltuinen, een kinderboerderij en een bibliotheek bevinden zich op loopafstand. De gastouder heeft zelf twee kindjes. Tot de huisgenoten behoren ook twee katten. 

Neem contact op

Lieve, betrouwbare gastouder in Leiden heeft plaats.

Code: G 2324

Lieve, betrouwbare gastouder in Leiden heeft plaats.

Het betreft een eengezinswoning met tuin. Er is een aparte slaapruimte voor de kleintjes. Ze woont in een kindvriendelijke buurt met voldoende speelmogelijkheden.

De gastouder vindt het belangrijk dat de kinderen zich thuisvoelen bij haar.

Neem contact op

Een gastouder uit Leiden heeft plaats.

Code: G 2331

Een gastouder uit Leiden heeft plaats. Ze is 39 jaar en werkt als 6 jaar als gastouder. Ze is geduldig maar hanteert wel duidelijke regels. ze houdt van knutselen, dansen en andere gezellige dingen en vindt het belangrijk om kinderen te motiveren en de ontwikkeling te stimuleren. 

Het betreft een eengezinswoning met een tuin. De woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt met speeltuintjes en een kinderboerderijtje op loopafstand. 

Neem contact op

Ervaren gastouder uit Leiden heeft plaats.

Code: G 2331-2

Ze is 41 jaar en heeft zelf een kind van 14 jaar. Ze is al 6 jaar gastouder. Het betreft een eengezinswoning met tuin in een wijk met veel speeltuintjes en een kinderboerderijtje. De gastouder is geduldig en vindt duidelijke regels en voldoende regelmaat belangrijk voor kinderen. Ze vindt het heerlijk om met de kinderen o.a. te dansen, knuffelen, knutselen. Ze probeert kinderen zoveel mogelijk te motiveren en hun ontwikkeling te stimuleren.

Neem contact op

Gastouder in Leiden heeft een plekje.

Code: G 2331-3

Deze gastouder is flexibel en creatief. Ze heeft een open houding. Ze vindt het heerlijk om met kinderen te werken. Het betreft een eengezinswoning met tuin.

Neem contact op

Gastouder in Leiden

Code: G 2331

Deze gastouder vangt al 7 jaar kinderen bij zichzelf thuis op als gastouder. Ze heeft nu zelf ook een kindje in de leeftijd van 1 jaar. Ze heeft een eengezinswoning met een tuin in een kindvriendelijke buurt in Leiden. 

Neem contact op

Gastouder in Oegstgeest

Code: G 2341

Deze gastouder heeft zelf 2 kinderen in de leeftijd van 3 jaar en 5 jaar. Ze heeft een eengezinswoning met een heel ruime tuin. In de tuin zijn allerlei faciliteiten voor kinderen, zoals een speelhuisje, een zandbak en een schommel. Aan de voorzijde grenst de woning aan een autovrij hofje. Aan de achterzijde rijden ook geen auto's. Het betreft een kindvriendelijke buurt met veel speeltuintjes. Daar gaat de gastouder regelmatig naartoe met de kinderen. Ze is ondernemend. Ze vindt "samen spelen, samen delen" belangrijk. Ze is creatief, houdt van knutselen en ze speelt gitaar. Daarop begeleidt de kinderen tijdens het samen zingen. Ze heeft twee katten, maar deze zijn meestal buiten. De kattenbak staat buiten en kinderen kunnen daar niet bij.

Neem contact op

Bij een zeer ervaren en professionele gastouder in de buurt van postcode 2343 komen plaatsen vrij.

Code: G 2343

Bij een zeer ervaren en professionele gastouder in de buurt van postcode 2343 komen plaatsen vrij. Sommige van de kinderen die zij opvangt gaan binnenkort naar de basisschool. Daardoor ontstaat er ruimte op de maandag, dinsdag en donderdag. Zelf heeft ze twee kinderen in de leeftijd van 9 en 11 jaar. Tot de huisgenoten behoort ook een konijn. 

Het betreft een eengezinswoning met een aparte slaapruimte voor de kleintjes. Ze beschikt over een kindvriendelijke tuin met een speeltoestel, een glijbaan, zandbak en een grasveld. Verder zijn er fietsjes, stepjes en loopfietsen. Kortom, de kinderen kunnen hun energie hier kwijt. Er wordt ook gelezen, gezongen. Ook krijgen de kinderen de ruimte om lekker alleen te spelen wanneer ze daar even behoefte aan hebben.

Deze gastouder zorgt voor een vast dagritme. Ze richt zich speciaal op de sociaal-emotionele ontwikkeling van de kinderen. Ze vindt het belangrijk om hen te leren hoe je met elkaar omgaat. Het welbevinden van de kinderen staat voor haar voorop. 

Neem contact op

Een zeer ervaren gastouder ut Oegstgeest heeft plaats

Code: G 2343-2

Deze gastouder heeft in het verleden gedurende 8 jaar gewerkt op een kinderdagverblijf. Daarna is ze begonnen met het opvangen van kinderen bij zichzelf thuis als gastouder. Dat doet ze nu alweer 9 jaar. Het betreft een eengezinswoning met tuin. Ze heeft verschillende soorten huisdieren. De kinderen leren bij haar al jong met dieren omgaan. Ze vinden dat prachtig. In de buurt zijn speeltuintjes en er is een park / bos op loopafstand. Met haar vierlingwagen is ze in de gelegenheid om er lekker op uit te trekken, ook met de wat jongere kinderen. Ze maakt met de kinderen ook uitstapjes met de bus naar bijvoorbeeld een museum. Een topper dus, deze gastouder.

Neem contact op

Gastouder in Oegstgeest heeft plek.

Code: G 2343-3

Deze gastouder heeft jarenlange ervaring op een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, naschoolse opvang en in de gehandicapten- en ouderenzorg. Zelf heeft ze 3 kinderen in de leeftijd van 1,5 jaar, 14 jaar en 23 jaar. Het betreft een eengezinswoning met een tuin. Vlakbij is een gigantische speeltuin. Verder zijn er verschillende kleinere speeltuintjes in de omgeving en een weide met geitjes en schapen. Het is een kindvriendelijke en groene wijk.

Neem contact op

Gastouder in Oegstgeest heeft plek.

Code: G 2343-4

Deze gastouder vangt al sinds 2003 kindjes op bij zichzelf thuis. Dat doet ze met veel plezier. Het betreft een eengezinswoning met een grote tuin in een gezellige, rustige, groene buurt. Er wonen veel jonge gezinnen. Er is een geitenweide in de wijk en er zijn verschillende speeltuintjes in de omgeving. 

Neem contact op

Gastouder in Oegstgeest

Code: G 2343-5

Deze gastouder is gedurende 20 jaar werkzaam geweest in het maatschappelijk werk. Vervolgens heeft zij pedagogiek gesturdeerd aan de universiteit. Ze heeft 2 jaar ervaring in de kinderopvang en werkt sinds 1 jaar als gastouder in haar eigen woning. Het betreft een eengezinswoning met een tuin in een kindvriendelijke buurt.

Neem contact op

Zeer ervaren gastouder in Oegstgeest

Code: G 2343-6

Deze gastouder heeft al 26 jaar ervaring. Zelf heeft ze 2 kinderen en 6 kleinkinderen. Ze is zeer flexibel. Het betreft een eengezinswoning (hoekwoning) met een ommuurde tuin. Ze heeft buitenspeelmaterialen, zoals fietsjes, een glijbaan en een wip. Er zijn verschillende speeltuintjes in de buurt. De gastouder gaat veel naar buiten met de kinderen. Omdat ze in een landelijke omgeving woont zijn er overal dieren te bewonderen: lammetjes, pony's, geitjes, etc. 

Neem contact op

Zeer ervaren gastouder in Leiderdorp

Code: G 2351

Deze gastouder vangt al sinds 8 jaar kinderen op bij zichzelf thuis. Voorheen heeft ze ook gewerkt als nanny bij gezinnen thuis. Ze is inmiddels moeder van een zoontje. De zorg voor hem is prima te combineren met het werk als gastouder. Het betreft een eengezinswoning met een tuin. Ze woont in een kindvriendelijke buurt met veel speeltuintjes en schoolpleinen. Ze neemt de kinderen dan ook regelmatig lekker mee naar buiten. Er zijn geen huisdieren aanwezig. 

Neem contact op

Een zeer ervaren gastouder in Leiderdorp heeft plaats.

Code: G 2353

Een zeer ervaren gastouder in Leiderdorp heeft plaats. Ze is 46 jaar en heeft zelf 5 kinderen in de leeftijd van 9 tot 23 jaar. Ook is ze oma. Ze heeft in het verleden gedurende 6 jaar in de kraamzorg gewerkt. Ook heeft zij al 6 jaar ervaring als gastouder. Ze is zorgzaam, spontaan en staat positief in het leven. Het bijbrengen van normen en waarden, evenals het leren samen spelen en samen delen, vindt zij erg belangrijk. Ze houdt van knutselen en gaat lekker met de kinderen naar buiten, als het weer het toelaat. 

Het betreft een eengezinswoning met een plantsoen en een speeltuintje voor de deur. Er is geen doorgaand verkeer in de straat. Voor elk kindje is er een apart kamertje beschikbaar, waar ze rustig kunnen slapen. 

Het uurtarief van deze gastouder bedraagt € 4,50. Dat is inclusief brood, fruit, drinken en tussendoortjes. Voor de babyvoeding en de luiers zorgen de ouders zelf. 

Neem contact op

Zeer ervaren gastouder in Leiderdorp

Code: G 2353-2

Deze gastouder heeft 12 jaar ervaring op een kinderdagverblijf, waarvan de laatste 2 jaar in de functie van manager. Begin 2014 is ze begonnen met kinderopvang bij zichzelf thuis. Dat is prima te combineren met haar eigen gezin. Ze vangt kinderen met veel plezier op als gastouder. Het betreft een eengezinswoning met een tuin. Ze vindt het belangrijk om elke dag met de kinderen naar buiten te gaan. In de nabije omgeving zijn verschillende speeltuintjes, een park met een kinderboerderij en zelfs een natuurspeeltuin, waar de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven.  De gastouder maakt het gezellig voor de kinderen en biedt hen afwisselende activiteiten rond verschillende thema's. Ze krijgen echter natuurlijk ook de ruimte om lekker alleen te spelen, wanneer ze daar behoefte aan hebben. 

Neem contact op

Zeer flexibele gastouder in Roelofarendsveen heeft plaats.

Code: G 2371

Bij deze gastouder kunnen de kindjes binnen spelen met allerlei speelgoed (voor elke leeftijd wat). Er zijn o.a. puzzels, duploblokken, houten speelkeuken en boekjes. Ook kunnen de kinderen knutselen, liedjes luisteren en meezingen, dansen en koekjes bakken. Verder kan er lekker buiten worden gespeeld in de zandbak. Met mooi weer is er een klein zwembadje. Er is verschillend buitenspeelgoed, zoals een loopauto, wip, glijbaan, driewieler etc.

Het betreft een eengezinswoning met een tuin. Er zijn veel speeltuintjes in de buurt. Er is een eendenvijver op loopafstand, evenals weilanden met geiten en lammetjes.

Ze heeft plek voor kindjes van 0 tot 4 jaar, maandag t/m zondag , Flexibele tijden, dag en/of nacht. Er is een aparte slaapkamer voor de kindjes om een dutje te doen of om eventueel s nachts te blijven slapen.

Ervaring met kinderen heeft ze door het moeder zijn en oppassen op kindjes. Verder heeft ze veel ervaring in zorg: Helpende Plus.

Ze is consequent , hygienisch en vindt ritme en regelmaat belangrijk.

Neem contact op

Een gastouder in Leidschenveen (Den Haag) heeft nog plaats.

Code: G 2492-2

Een gastouder in Leidschenveen (Den Haag) heeft nog plaats op de maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Zij vindt het een voordeel van gastouderopvang, dat zij de kinderen veel aandacht kan geven. Ze gaat ook lekker met hen naar buiten. Er zijn veel speeltuintjes in de buurt. Het betreft een eengezinswoning. Er is een aparte slaapruimte voor de kleintjes. In de ruime tuin staan verschillende speeltoestellen die aan de veiligheidsnormen voldoen. Ook is er een zand- en watertafel, waar de kinderen lekker kunnen experimenteren met water.

Neem contact op

Een gastouder in Den Haag (Leidschenveen) heeft plaats

Code: G 2492-3

Deze mevrouw heeft gedurende 6 jaar gewerkt als nanny bij gezinnen thuis. Nu wil ze echter bij zichzelf thuis kinderen gaan opvangen als gastouder. Ze is 37 jaar en heeft zelf 4 kinderen in de leeftijd van 4 jaar, 11 jaar en een tweeling van 8 jaar. Ze wil eventueel haar gastkindjes ook wel thuis ophalen als zij wat verder weg wonen. Ze heeft een eengezinswoning met een grote tuin in een rustige, kindvriendelijke buurt. Aan de voorkant van het huis is een ruime speeltuin. 

Neem contact op

Zeer ervaren gastouder uit Den Haag (Leidschenveen) heeft plaats

Code: G 2492-4

Ze is getrouwd en moeder van 2 kinderen in de leeftijd van 14 en 16 jaar. Ze is sinds 2001 met heel veel liefde en plezier gastouder. Het begon met 1 kindje, maar ondertussen heeft ze al zo'n 40 kindjes in de opvang gehad. Ze heeft de Gastouderacademie doorlopen met alle diploma's en ze heeft de MBO2 Zorg & Welzijn afgerond. Ieder jaar herhaalt ze haar Kinder-EHBO, maar daarnaast onderhoudt ze ook haar BHV. (Bedrijfs hulpverlening) Dat laatste is niet wettelijk verplicht voor een gastouder, maar bij haar staat veiligheid (na liefde) voorop.

Het huis is helemaal aangepast voor de kinderen. Denkt u daarbij aan traphekjes, deurschanierbeveiling tot aan een codeslot voor de deur, zodat alleen ouders te allen tijde naar binnen kunnen. Ook is er allerhande speelgoed, knutselmateriaal, bouwspullen en niet geheel onbelangrijk: heel veel fantasie aanwezig.

Er is een speciale slaapkamer voor de kinderen, waar ze ieder een eigen bed hebben, met eigen slaapzak, speen en knuffel.

In huis zijn 3 katten aanwezig, die niet in de opvang of slaap gedeeldte kunnen komen. Mochten de kindjes willen, dan mag er uiteraard wel gekroeld worden. Zo leren ze respect voor mens én dier te hebben. 

Neem contact op

Gastouder (14 jaar gewerkt op kinderdagverblijf) heeft plaats

Code: G 2496

Een gastouder in Den Haag heeft 14 jaar ervaring op een kinderdagverblijf. Nu wil ze kinderen gaan opvangen als gastouder bij zichzelf thuis. De kleinschaligheid van de gastouderopvang spreekt haar aan. Er is meer aandacht voor de kinderen dan op een creche. Zelf heeft ze 3 kinderen in de leeftijd van 5, 8 en 10 jaar. Ze wil de kinderen een knusse, huiselijke plek bieden, waar elk kind zich kan ontwikkelen in z'n eigen tempo en op z'n eigen manier en niveau. Ze vindt het belangrijk dat de kinderen met plezier bij haar komen en dat ze zich thuis voelen. Ze gaat vaak met de kinderen naar buiten en doet ook creatieve dingen met hen. Het betreft een eengezinswoning met een tuin, waarin ze twee lieve konijntjes heeft. Het is een kindvriendelijke buurt.

Neem contact op

Een gastouder uit Den Haag heeft plaats.

Code: G 2496-2

Ze is al sinds 10 jaar gastouder en doet dit werk met veel plezier. Ze heeft een eengezinswoning met een grote tuin in een kindvriendelijke buurt. Achter het huis is ook nog eens een grote speeltuin. Ze is beschikbaar op woensdag, donderdag en vrijdag.

Neem contact op

Gastouder in Den Haag Ypenburg

Code: G 2496-3

Deze gastouder heeft gedurende 18 jaar op een kinderdagverblijf gewerkt. Ze heeft dus ruimschoots voldoende ervaring met kinderen! Ze is daarmee gestopt en vangt nu kinderen op bij zichzelf thuis. Kleinschalige kinderopvang geeft de gastouder de kans de kinderen meer persoonlijke aandacht te geven. Dat vindt ze belangrijk. Ze heeft een eengezinswoning met tuin in een kindvriendelijke buurt. 

Neem contact op

Gastouder in Den Haag Ypenburg

Code: G 2496-4

Deze gastouder is 34 jaar en zelf moeder van drie jongens. Hun leeftijden zijn 10, 4 en 3. Ze gaan alledrie naar school. Zo had deze gastouder voldoende tijd om iets voor zichzelf te doen. Daarom is zij het diploma gaan behalen om als gastouder werkzaam te kunnen zijn. Zij heeft dit in juli 2015 met succes behaald.

Kinderen zijn alles voor haar. Ze maken haar hele dag goed! Een lach en alle zorgen zijn verdwenen als sneeuw voor de zon. Ze heeft meer dan 10 jaar oppaservaring. Ze doet het met heel veel liefde en enthousiasme.

Ze  woont in een kindvriendelijke wijk, Ypenburg!

Het betreft een eengezinswoning met volop ruimte en speelmogelijkheden voor de kinderen. Ze beschikt ook over een tuin. Het liefst is ze buiten met de kinderen. Zij woont aan een hof met een speelplekje in het midden. Het hofje is geheel autovrij en de kinderen kunnen hun geluk dan ook niet op. En zij als (gast)ouder ook niet, omdat het gewoon echt veilig is.

 De hobby's van deze gastouder zijn over het algemeen veel dingen doen met de kinderen. Kleuren, knutselen, kleien. Lekker buiten ravotten, etc.

Zelf houdt zij van lezen en lekker af een toe een dag (zonder de kinderen) shoppen met vriendinnen en lekker bijkletsen. 

 Ze vindt het belangrijk dat er, zowel van haar kant als van de kant van de vraagouders, een goede klik is. Je hebt als gastouder toch de verantwoordelijkheid over het dierbaarste bezit van een ouder: de kinderen. Zij moeten zich op hun gemak, maar vooral ook thuis voelen. Dat staat bij haar echt op nummer 1.

Voor de rest is alles bespreekbaar en een goede communicatie is meestal de sleutel tot een prima samenwerking op elk gebied. 

Neem contact op

Gastouder in Den Haag

Code: G 2496-5

Deze gastouder vindt het belangrijk dat haar gastkindjes zich snel vertrouwd en veilig voelen en ook leren om met andere kinderen om te gaan. 
Er wordt o.a. aandacht besteed aan seizoenen en thema's als papa- en mamadag, Pasen, Kerst en ook Sinterklaas brengt de kinderen elk jaar een bezoekje!

Het betreft een eengezinswoning met een tuin in een rustige, kindvriendelijke buurt met veel speelgelegenheid. 

Neem contact op

Zeer ervaren gastouder in Den Haag

Code: G 2497

Deze gastouder heeft gedurende 16 jaar op een kinderdagverblijf gewerkt. Sinds 2009 vangt zij echter kinderen op bij zichzelf thuis als gastouder. Het betreft een eengezinswoning met een tuin. Ze woont in een rustige, kindvriendelijke omgeving met veel speeltuintjes en een kinderboerderij op loopafstand. Ze gaat ook wel eens met de kinderen naar de Ikea, zodat ze zich daar kunnen uitleven in het speelparadijs. Ze probeert de kinderen zoveel mogelijk biologisch eten aan te bieden. Zo maakt ze haar eigen brood en jam. Ook heeft ze eieren van haar eigen kippen. Als de kinderen het leuk vinden mogen ze ook helpen met het voeren van deze dieren. 

Neem contact op

Gastouder in Den Haag

Code: G 2497-2

Deze gastouder heeft gedurende 16 jaar gewerkt in de kinderopvang en sinds 2009 is vangt zij als gastouder kinderen bij zichzelf thuis op.

Naast individuele aandacht, rust en regelmaat, vindt ze het belangrijk dat kinderen gezond eten (dus zoveel mogelijk zonder suiker, E-nummers en kleurstoffen). Ze maakt daarom zelf brood, jam en vers sap. Ze wil ook een moestuin gaan aanleggen, zodat er ook groenten uit eigen tuin gegeten kunnen worden. In de tuin heeft ze ook kippen. De kinderen mogen dagelijks helpen met het voeren van de kippen, als ze dat leuk vinden. Verder zijn er geen huisdieren aanwezig.

Het betreft dus een eengezinswoning met een tuin in een rustige, kindvriendelijke wijk met veel speeltuinen in de buurt. De gastouder gaat vaak lekker met haar gastkinderen naar buiten. 

Neem contact op

Ervaren gastouder in de buurt van postcode 2498 heeft plaats.

Code: G 2498

Ervaren gastouder in de buurt van postcode 2498 heeft plaats. Ze is al 4 jaar gastouder. Ze is beschikbaar op maandag, dinsdag en donderdag. Het betreft een eengezinswoning met tuin. Ze woont in een bosrijke omgeving met veel speeltuintjes. Maar ook in haar eigen tuin kunnen de kinderen hun energie prima kwijt. Er worden namelijk steeds wisselende speeltoestellen gehuurd bij de spelotheek. 

Neem contact op

Gastouder in Den Haag

Code: G 2498-2

Deze gastouder doet dit werk al ruim 8 jaar. Ze wil maximaal 4 kinderen per dag opvangen, om ieder kind de aandacht te kunnen geven waar het recht op heeft. Het betreft een eengezinswoning met een tuin. In de tuin zijn verschillende faciliteiten voor de kinderen, zoals een wip, glijbaan, speelhuisje, loopauto, springkussen, stoepkrijt en divers ander speelgoed. 

De gastouder heeft een kat, een klein hondje en twee cavia's. Als de gastkindjes dat leuk vinden, mogen ze helpen met het verzorgen van de dieren.

Met regelmaat worden er kleine uitstapjes gemaakt, bijvoorbeeld een speeltuinentocht door de wijk, een bezoek aan het hertenkamp of de kinderboerderij in de Delftse Hout, een bezoek aan geitenboerderij 't Geertje in Zoetermeer of een bezoek aan de (super)markt voor wat boodschapjes. 

Elk jaar organiseert de gastouder rond 5 december een heus sinterklaasfeest. 

Neem contact op

Gastouder in Den Haag

Code: G 2498-3

Zelf heeft ze een dochter van 11 jaar. Ze woont in een flat, maar er is een speeltuin, kinderboerderij en een bibliotheek op loopafstand. Ze gaat dan ook vooral veel met de kinderen naar buiten. Ze vindt regelmaat erg belangrijk, maar plant tussendoor leuke activiteiten met en voor de kinderen. Ook gaat ze op bepaalde middagen naar een speelmiddag voor kinderen van 0 t/m 4 jaar. Daar kunnen de kinderen spelen met speelgoed waar bijvoorbeeld thuis geen ruimte voor is of gewoon omdat het weer eens wat ander speelgoed is dan er thuis aanwezig is. De kinderen komen hierbij in contact met leeftijdsgenoten. Ook dat vindt deze gastouder belangrijk. 

Neem contact op

Gastouder in Den Haag

Code: G 2511

Deze gastouder heeft zelf twee kinderen in de leeftijd van 4 jaar en 14 jaar. Ze heeft in het verleden ruim 10 jaar in een verzorgingshuis/verpleeghuis gewerkt, maar sinds 3 jaar vangt ze kinderen op als gastouder bij zichzelf thuis. Dat doet ze met veel plezier. Het betreft een eengezinswoning met een tuin in een kindvriendelijke buurt => woonerf. Ze woont in een doodlopende straat (lijkt op een soort hofje) met een speeltuin aan het einde. Ze heeft geen huisdieren. 

Neem contact op

Gastouder in Den Haag

Code: G 2512

Deze gastouder heeft gedurende 12 jaar op een kinderdagverblijf gewerkt. Sinds 2 jaar vangt ze kinderen bij zichzelf thuis op als gastouder. Zelf heeft ze twee kinderen in de leeftijd van 5 jaar en 8 jaar. Het betreft een maisonettewoning (begane grond en 1e verdieping). Ze heeft een overdekte buitenruimte, waar de kinderen lekker kunnen spelen. Ook heeft ze in haar woning een speciale speelruimte ingericht voor haar (gast)kinderen. Ze is zeer ervaren en flexibel. Er zijn geen huisdieren.

Neem contact op

Ervaren gastouder in Den Haag

Code: G 2513

Deze gastouder is 39 jaar. Zelf heeft ze 3 kinderen in de leeftijd van 11, 9 en 3 jaar. Ze heeft een opleiding voor Sociaal Pedagogisch Werk. In het verleden heeft ze op kinderdagverblijven gewerkt, maar sinds 2013 vangt ze kinderen bij zichzelf thuis op als gastouder. Ze woont in een eengezinswoning met tuin. Ze is trots op haar bolderkar en maakt daar graag gebruik van met de kinderen om bijv. naar de speeltuin te gaan. Ze vindt het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen bij haar. Ze biedt hen rust, geborgenheid en gezelligheid. Verder probeert ze duidelijk en consequent te zijn, zodat kinderen weten waar ze aan toe zijn. 

Neem contact op

Ervaren gastouder in Den Haag heeft plek.

Code: G 2513-2

Deze gastouder heeft zelf een klein kindje en een klein hondje. Ze heeft 5 jaar als nanny gewerkt in een gezin, maar wil nu kinderen gaan opvangen bij zichzelf thuis. Het betreft een portiekwoning, maar op loopafstand is een kinderboerderij en er zijn veel speeltuintjes in de omgeving. 

Neem contact op

Lieve gastouder in de buurt van postcode 2515 heeft plaats.

Code: G 2515 

Lieve gastouder in de buurt van postcode 2515 heeft plaats. Ze woont in een rustige straat. Er is een aparte slaapruimte voor de kleintjes. In de omgeving zijn voldoende speeltuintjes om naartoe te gaan. Ze is beschikbaar van maandag t/m vrijdag, maar eventueel ook in het weekend. 

Neem contact op

Gastouder in Den Haag heeft plaats.

Code: G 2515-2

Deze gastouder is 49 jaar en heeft zelf 3 volwassen kinderen. Momenteel past ze op haar kleindochter. Ze vindt het leuk om daarnaast nog enkele andere kinderen op te vangen. Het betreft een eengezinswoning met tuin. Er zijn veel speeltuintjes in de buurt en een kinderboerderij. Ze is heel flexibel. 

Neem contact op

Zeer ervaren gastouder in Den Haag heeft plek vrij.

Code: G 2515-3

Deze gastouder woont in postcodegebied 2515 in Den Haag. Ze heeft zelf 2 volwassen kinderen en een aantal kleinkinderen. Ze vangt al 11 jaar kinderen op als gastouder. Ze heeft meestal niet meer dan 3 à 4 kindjes per dag. Haar uurtarief is € 4,50 (inclusief eten/drinken) 

In de buurt is een groot park, een speeltuin en een kinderboerderij. 
Op 100 meter afstand van haar woning is een grote binnentuin. Deze is overdag toegankelijk voor iedereen. Hij is ingericht met een groot nieuw klimtoestel, een glijbaan en een grote familieschommel. Verder is er een tractor, loopauto, loopbromfiets etc. aanwezig. Ook staat er een gezellige picknicktafel. Er lopen zelfs konijnen rond. Verder is er tegenover de woning van de gastouder een andere grote speeltuin. Er is een park op loopafstand en een kinderboerderij.
De gastouder heeft een positieve, energieke uitstraling. 

Neem contact op

Een gastouder in de buurt van postcode 2516 heeft weer plaats.

Code: G 2516

Een gastouder in de buurt van postcode 2516 heeft weer plaats. Ze is zeer flexibel. Kinderen zijn de hele week welkom, ook in het weekend. Ze woont in een groene, kindvriendelijke omgeving met vlakbij een kinderboerderij. Verder zijn er veel speeltuintjes in de buurt. Ze geeft alle tijd en aandacht aan de kinderen en vindt het belangrijk dat de kinderen zich veilig en geborgen voelen. 

Desgewenst wil deze gastouder de kindjes ook thuis ophalen en ‘s avonds weer thuisbrengen. (Voor ouders die niet over een auto beschikken en wat verder uit de buurt wonen.) 

Neem contact op

Ervaren gastouder in de buurt van postcode 2516 heeft plaats.

Code: G 2516-2

Ervaren gastouder in de buurt van postcode 2516 heeft plaats. Zelf heeft ze een baby. Ze werkt al 4 jaar als gastouder. In de periode daarvoor heeft ze naast haar opleiding invalwerk gedaan op een kinderdagverblijf en een buitenschoolse opvang. Ze werkt graag met kinderen. 

Ze heeft een eengezinswoning met een tuin. De woning heeft een uitbouw die speciaal is ingericht om daar kinderen op te vangen.

Neem contact op

Gastouder in Den Haag

Code: G 2516-3

Deze gastouder heeft 5 jaar ervaring op een kinderdagverblijf. Sinds 2015 vangt ze als gastouder kinderen op bij zichzelf thuis.

Het betreft een eengezinswoning met een tuin in een kindvriendelijke buurt. Tegenover haar woning is een  speelpark met een kinderboerderij. Om de hoek is een schoolplein met speelgelegenheid en verder is er in de buurt nog een speeltuin met een grote zandbak. Voldoende te beleven dus, in de directe omgeving van de woning. 

Neem contact op

Muzikale gastouder met onderwijsachtergrond heeft plaats. (Den Haag)

Code: G 2517

Deze gastouder heeft 30 jaar ervaring in het onderwijs, van kleuters t/m voortgezet onderwijs. Daarnaast heeft ze een conservatoriumopleiding en geeft haar gastkindjes elke ochtend muziekles!!!! Zelf heeft ze 2 volwassen kinderen. Ze woont in een kindvriendelijke wijk met een park en een eendenvijver op loopafstand. Ze is beschikbaar op maandag, dinsdag en donderdag. 

Neem contact op

Lieve gastouder in Den Haag

Code: G 2518

Deze gastouder is 57 jaar en heeft vier volwassen kinderen. Haar gastkindjes worden door haar liefdevol opgevangen in een ouderwets huiselijke sfeer in een oud herenhuis met tuin. Dat doet zij al sinds 2010. Ze probeert voor de kinderen de overgang tussen thuis en haar gastouderopvang naadloos te laten verlopen. In goed overleg probeert zij het ritme van de kinderen zoveel mogelijk over te nemen. Een goede communicatie met de ouders en hun feedback is voor haar heel belangrijk. Ze geeft ieder kind persoonlijke attentie, waarbij uiteraard ook veel aandacht is voor de groep waar zij deel van uitmaken. Wanneer het weer het toelaat gaat zij graag met de kinderen op pad naar één van de vele speelgelegenheden die zich op loopafstand van haar huis bevinden. De kinderen “moeten” en mogen bij haar vooral kind zijn. Spelenderwijs wordt hun ontwikkeling gestimuleerd.

Neem contact op

Gastouder in Den Haag heeft plaats.

Code: G 2518-2

Ze heeft zelf vier al wat oudere kinderen. Ze woont in een eengezinswoning met tuin. In de omgeving zijn kinderboerderijen en vlakbij huis zijn 4 speeltuintjes.

Neem contact op

Een gastouder in de buurt van postcode 2522 heeft plaats voor nog een kindje.

Code: G 2522

Een gastouder in de buurt van postcode 2522 heeft per direct plaats voor nog een kindje.

Ze woont in een eengezinswoning in een zeer rustige straat. Vanzelfsprekend is de woning volledig rookvrij en er zijn geen huisdieren. Voor de kleintjes is er een aparte slaapkamer aanwezig. De gastouder houdt ervan om lekker naar buiten te gaan met de kinderen, gezellig samen boekjes te lezen, liedjes zingen etc. 

Neem contact op

Leuke gastouderopvang in de buurt van postcode 2522 in Den Haag.

Code: G 2522-2

Leuke gastouderopvang in de buurt van postcode 2522 in Den Haag. De woning is speciaal ingericht voor de kinderopvang. Alles ziet er fris en gezellig uit. Er is een aparte slaapruimte met een aantal ledikantjes, waar de kleintjes rustig kunnen slapen. Om de hoek is een ruime speeltuin, met een hek eromheen, zodat de kinderen veilig kunnen spelen. 

Neem contact op

Ervaren gastouder in Den Haag heeft plaats.

Code: G 2522-3

Deze gastouder heeft gedurende 8 jaar op een kinderdagverblijf gewerkt. Daarna is ze begonnen als gastouder. Zij vangt nu al 5 jaar kinderen op bij zichzelf thuis. Zelf heeft ze 2 kinderen in de leeftijd van 4 en 1 jaar. Ze vindt het belangrijk kinderen te stimuleren om zelf dingen te leren en te doen, maar ieder kind doet dat in z'n eigen tempo. Knutselen, buiten spelen, lezen, etc. zijn activiteiten die dagelijks worden aangeboden. Het betreft een benedenhuis met een tuin. 

Neem contact op

Gastouder in Den Haag heeft plaats.

Code: G 2522-4

Deze gastouder heeft zelf een kindje van 1 jaar en een baby. Ze werkt al sinds 2 jaar als gastouder. Ze heeft een benedenwoning met een tuin. 

Neem contact op

Gastouder uit Den Haag heeft plek.

Code: G 2523

Deze gastouder woont per januari 2014 in een benedenwoning met een grote tuin, voorzien van speeltoestellen in postcodegebied 2523. Er is een kinderboerderij in de buurt. 

Neem contact op

Gastouder in Den Haag

Code: G 2524

Deze gastouder heeft zelf 2 kinderen in de leeftijd van 10 en 15 jaar. Ze is al een aantal jaren gastouder. Ze doet dat met veel plezier. Het betreft een eengezinswoning met een grote tuin. Ze beschikt over verschillende buitenspeelmaterialen. Er is een speeltuin, een kinderboerderij en een bibliotheek op loopafstand.

Neem contact op

Gastouder in Den Haag

Code: G 2524-3

Deze gastouder heeft zelf 3 kinderen in de basisschoolleeftijd. Ze is gastouder sinds 2016. Ze heeft een eengezinswoning met een voor- en achtertuin. De uitbouw van haar woning is ingericht als speelruimte voor de kinderen. Ze beschikt over voldoende ontwikkelings- en buitenspelmateriaal, zoals blokken, een speelkeukentje, een glijbaan, wip, skippyballen, stepjes, etc.  
Ze vindt het belangrijk om dagelijks met de kinderen naar buiten te gaan, bijvoorbeeld naar één van de speeltuintjes, de kinderboerderij of de bibliotheek. Alles is op loopafstand.
Ze heeft geen huisdieren. Ze vindt het belangrijk om haar gastkindjes normen en waarden bij te brengen en hen structuur te bieden. Ook stimuleert ze hun ontwikkeling actief. Zij heeft een speciale VVE-training (Vroeg Voorschoolse Educatie) gevolgd. 
Haar uurtarief is inclusief eten, drinken, luiers (Kruidvat) en babyvoeding (Nutrilon). Mocht u een voorkeur hebben voor luiers of babyvoeding van een ander merk, dan kunt u dat zelf meegeven. 
Neem contact op

Gastouder in Den Haag heeft plek.

Code: G 2525

Deze gastouder heeft zelf 2 kinderen. Een baby en een kindje van 3 jaar. Ze werkt al 4,5 jaar als gastouder. Ze vindt het leuk om met kinderen te werken. Haar eigen kinderen vinden het geweldig dat er gastkindjes komen. Ze heeft een ruime benedenwoning met een tuin. De buurt is rustig, kindvriendelijk en er zijn verschillende speeltuintjes op loopafstand.

Neem contact op

Een zeer ervaren gastouder in de buurt van postcode 2526 heeft nog plaats voor gastkindjes.

Code: G 2526

Een zeer ervaren gastouder in de buurt van postcode 2526 heeft nog plaats voor gastkindjes. Ze heeft zelf 4 kinderen, in de leeftijd van 2 t/m 12 jaar. Ze woont in een rustige straat op de eerste etage. Ze gaat heel vaak lekker met de kinderen naar buiten. Ze beschikt over veel buitenspeelgoed, zoals fietsjes in verschillende maten, een driewieler en autootjes waar de kinderen zelf in kunnen zitten en rijden. 

Er zijn ook veel speeltuintjes in de buurt.

Neem contact op

Een ervaren gastouder uit Den Haag heeft plaats.

Code: G 2526-2

Een ervaren gastouder uit Den Haag heeft plaats. Zelf heeft ze 3 kinderen in de leeftijd van 17 jaar, 9 jaar en 9 maanden. Ze werkt al sinds 2008 als gastouder. Het betreft een eengezinswoning met een tuin. Ze heeft een grote speeltuin voor de deur. Ze woont in een hofje, dus er komt geen verkeer. Ze heeft een eigen website: www.multi-kid.nl

Neem contact op

Gastouder uit Den Haag heeft plaats.

Code: G 2531

Deze gastouder heeft zelf 2 kinderen in de leeftijd van 11 en 13 jaar. 

Neem contact op

Zeer ervaren gastouder in Den Haag heeft plek vrij.

Code: G 2532

Deze gastouder vangt al sinds 2012 kinderen op bij zichzelf thuis. Daarvóór heeft ze 4,5 jaar in de kinderopvang gewerkt. Zelf heeft ze een klein kindje. Werken met kinderen ziet ze als haar passie. Ze geeft hier op professionele wijze invulling aan. Ze heeft oog, oor en hart voor wat kinderen bezighoudt. Ze wil de kinderen gastvrijheid bieden. Ze moeten zich vooral welkom, veilig en vertrouwd kunnen voelen. Ze woont op de tweede etage, maar direct achter haar woning is een speeltuin, dus daar is ze vaak te vinden met de kinderen. Haar uurtarief is € 4,50, inclusief eten/drinken. (Dat geldt niet voor babyvoeding en luiers.)

Neem contact op

Gastouder in Den Haag heeft plaats.

Code: G 2532-2

Deze gastouder past gedurende 5 dagen per week op haar kleindochter. Dit gebeurt in de woning van haar dochter. Voor de kleindochter (geboortedatum: 28 juli 2011) zou het leuk zijn als er nog één of meer gastkindjes bij zouden komen. Zij zijn van harte welkom. Het betreft een ruime, nieuwe woning in postcodegebied 2532. De buurt is kindvriendelijk en de gastouder gaat dan ook dagelijks met de kinderen naar buiten. Zij is 51 jaar en haar uurtarief is 5,00. (inclusief eten en drinken. Dat geldt niet voor babyvoeding en luiers.)

Neem contact op

Ervaren gastouder uit Den Haag past graag op uw kinderen.

Code: G 2541

Deze gastouder vindt het bijzonder om een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van kinderen. Ze is betrouwbaar, flexibel, vrolijk en vriendelijk. Ze heeft veel geduld en vindt het belangrijk dat kinderen zich bij haar op hun gemak voelen. Ze woont in een flat, maar woont in de buurt van het Zuiderpark, waar voldoende speelgelegenheid is voor de kinderen.

Neem contact op

Gastouder in Den haag

Code: G 2541-2

Deze gastouder heeft ervaring op een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Ze is gedurende 8 jaar onderwijsassistent geweest en heeft ook een aantal jaren zelf voor de klas gestaan. Ze vangt nu als gastouder kindjes op bij zichzelf thuis. Ze heeft goede referenties. De kinderen worden met alle liefde en zorg opgevangen. Er is een gezellige, huiselijke en open sfeer. Haar woning is gelijkvloers en grenst direct aan een park met verschillende speeltuinen. 

Neem contact op

Gastouder in Den Haag heeft plaats.

Code: G 2542

Een gastouder in Den Haag heeft plaats. Het betreft een portiekwoning, maar voor het huis is een grote speeltuin met daaromheen een hek. Er zijn ook nog andere speeltuintjes in deze kindvriendelijke buurt. Deze gastouder werkt sinds 2010 als gastouder en is alle dagen van de week beschikbaar. 

Neem contact op

Gastouder in Den Haag heeft plaats.

Code: G 2542-2

Deze gastouder heeft 2 jaar ervaring als nanny. Gedurende die 2 jaar heeft ze bij een gezin thuis gezorgd voor een  pasgeboren tweeling en een wat ouder kindje. Ze wil nu als gastouder bij zichzelf thuis kinderen gaan opvangen. Ze vindt het belangrijk dat kinderen zich bij haar op hun gemak voelen en dat het voor hen voelt als een tweede huis. Ze gaat elke dag naar buiten met de kinderen. Er is een bibliotheek in de buurt en er zijn speeltuintjes. Haar uurtarief is 4,50 (inclusief eten/drinken). Desgewenst wil ze haar gastkindjes ook ophalen en weer thuisbrengen.

Neem contact op

Ervaren gastouder in Den Haag heeft plaats.

Code: G 2544

Deze gastouder heeft zelf 2 kinderen in de leeftijd 4 maanden en 3 jaar. Ook heeft ze een konijntje. Ze heeft gedurende 6 jaar op een kinderdagverblijf gewerkt. Nu vangt ze zelf kinderen op in haar eigen woning. Haar woning is op de 3e etage van een flat. Er is een binnenplaats met een grasveld, bankjes en o.a. wipkipjes waar de kinderen heerlijk hun energie kwijt kunnen. Dit betreft een omsloten privéterrein dat uitsluitend toegankelijk is voor bewoners van de flat. Op loopafstand zijn ook diverse speeltuintjes (ook met zand) en een kinderboerderij. 

Neem contact op

Gastouder in Den Haag

Code: G 2543

Deze gastouder heeft zelf twee kinderen in de leeftijd van 7 jaar en 9 jaar. Ze vangt sinds 6 jaar kinderen bij zichzelf thuis op als gastouder. Ze is daarmee begonnen, omdat dat heel goed te combineren was met de zorg voor haar eigen kinderen. In de periode daarvóór werkte ze als office-manager bij een stichting. Ze heeft een eengezinswoning met een ruime tuin. Ze vindt het belangrijk om lekker met de kinderen naar buiten te gaan. Er zijn verschillende speeltuintjes in de buurt. 

Neem contact op

Ervaren gastouder in Den Haag heeft nog plaats.

Code: G 2545

Deze gastouder heeft zelf 3 volwassen kinderen. Ze heeft 2 jaar ervaring op een kinderdagverblijf. Sinds 2 jaar vangt ze kinderen bij zichzelf thuis op als gastouder. Het betreft een eengezinswoning (nieuwbouw) met een tuin. Ze gaat regelmatig met de kinderen op pad, bijvoorbeeld naar het nabijgelegen Zuiderpark. Daar is ook een kinderboerderij, waar ze regelmatig te vinden is met haar gastkindjes. Ook zijn er diverse speeltuinjes in de directe omgeving. 

Neem contact op

Gastouder in Den Haag heeft plaats.

Code: G 2545-2

Deze gastouder is moeder van een tweeling van bijna twee jaar (meisjes).
Ze heeft gedurende 6 jaar gewerkt met kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking en epilepsie. Hier heeft ze geleerd dat een dagprogramma, rust en aandacht erg belangrijk zijn voor het welbevinden van een kind.
 
Als opvoeder vindt ze het belangrijk om het zelfvertrouwen van kinderen behouden en te vergroten. Ze doet dat door veel te praten tegen de kinderen (zij brabbelen terug), elke dag samen te spelen, te stimuleren om nieuwe dingen te leren, de zelfredzaamheid te stimuleren (zij eten/drinken zelf, doen zelf kleren uit, ruimen zelf speelgoed op), effectief te complimenteren en uiteraard veel liefde te geven. Daarbij hoort grappen maken, lachen, stoeien en knuffelen.
Gastkindjes kunnen zich welkom voelen in haar. Ze maken onderdeel uit van haar gezin. 
 
Ze hecht veel waarde aan een goede communicatie/overleg met de ouders. De ouders kennen hun kind het beste. Daarom probeert ze zich aan te passen aan hun wensen.
 
Het betreft een apartement met een ruim overdekt balkon. Er is een kinderboerderij op loopafstand.
 
U bent van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te nemen in haar huis om zo de sfeer te proeven. U kunt uw kind(eren) met een gerust hart bij haar achterlaten. 
Neem contact op

Uw kinderen zijn welkom bij ervaren gastouder in Den Haag.

Code: G 2546

Deze gastouder heeft zelf een klein kindje. Ze heeft een opleiding voor onderwijsassistent. Daarnaast heeft ze de opleiding SPW3 afgerond, waarmee je in de kinderopvang mag werken. Ze heeft 3 jaar gewerkt op een kinderdagverblijf. Ze heeft een benedenwoning in een rustige straat in een eveneens rustige buurt. Ze beschikt over een ruime tuin met glijbaan, zandbak en wip. Ze heeft geen huisdieren.

Neem contact op

Gastouder in Den Haag Ypenburg

Code: G 2546

Deze gastouder heeft gedurende 15 jaar in de kinderopvang gewerkt. Ze is begonnen als snuffelstagiaire en vervolgens niet meer weggegaan. Door de jaren heen heeft ze op alle groepen gestaan, van baby's tot peuters tot tieners. Helaas is de kinderopvang niet meer wat het geweest is. Daarom wil ze nu als gastouder kleinschalige opvang bieden. Ze wil haar gastkinderen de tijd en kwaliteit kunnen geven die ze verdienen. 

Ieder kind ontwikkelt zich in z'n eigen tempo en dat gaat het best in een stimulerende omgeving. Die kan en wil deze gastouder graag bieden. Met haar vriend en zoontje woont ze in een ruim dubbel bovenhuis, waar ze van alle gemakken voorzien zijn. Ze zijn gek op samen torens bouwen, verven, zingen en muziek maken. Gelukkig is het Zuiderpark om de hoek. Daar zijn ze dan ook regelmatig te vinden. Weer of geen weer..... ze trekken er elke dag wel even op uit om een frisse neus te halen.

Neem contact op

Gastouder wijk Leyenburg heeft plek

Code: G 2547

Deze gastouder is 39 jaar en woont met haar man en zoon in een rustige, fijne straat in de wijk Leyenburg. Ze heeft een gezellige benedenwoning met een tuin. Zij vindt rust, liefde en vertrouwen heel belangrijk binnen haar opvang.

Tot november 2019 werkte ze bij een callcenter in Zoetermeer. Haar zoon ging in die periode naar een gastouder, omdat die vorm van kinderopvang haar toen ook al erg aansprak. Eén keer per week paste zij op haar vrije dag op de dochter van haar vriendin. Dat vond ze helemaal geweldig. Ze besloot zelf gastouder te worden, ging de opleiding doen en sinds 2010 heeft ze haar eigen gastouderopvang. 

Neem contact op

Een zeer ervaren en professionele gastouder heeft plaats.

Code: G 2547-2

Een zeer ervaren en professionele gastouder in de buurt van postcodegebied 2547 heeft weer plaats voor een kindje. Zelf heeft ze 3 kinderen, een tweeling van 8 jaar en een zoon van 11 jaar oud. Tot de huisgenoten behoren ook twee lieve cavia’s, die lekker geknuffeld willen worden. 

De gastouder beschikt over een ruime woonkamer en een gezellige, grote achtertuin, waar de kinderen heerlijk buiten kunnen spelen. Ook is er een aparte slaapruimte voor de kleintjes. De woning is gelegen in een zeer rustige straat. Er zijn voldoende speelgelegenheden in de buurt. 

Neem contact op

Een gastouder uit Den Haag heeft plaats

Code: G 2547-2

Sinds 3 jaar vangt deze gastouder met veel plezier kinderen op bij zichzelf thuis. Ze is flexibel en alles is bespreekbaar. Ze heeft een gezellige benedenwoning met een tuin. Er zijn veel speeltuintjes in de buurt. Daar gaat ze vaak naartoe met haar gastkindjes. Er is ook een kinderboerderij op loopafstand en een zandbak met water. Daar kun je ook gezellig picknicken.

Neem contact op

Gastouder in het Wateringse Veld heeft plaats.

Code: G 2548

Deze gastouder woont in het Wateringse Veld. De benedenverdieping van haar woning is volledig ingericht voor de gastouderopvang. Het is er gezellig en er is voldoende speelgoed. De kinderen kunnen heerlijk spelen, knutselen en „chillen”. Zelf woont ze op de bovenverdieping. Tijdens de opvang is zij dus volledig beschikbaar voor de kinderen en niet bezig met andere, bijv. huishoudelijke, dingen. 
Het huis heeft een groot terras. Zodra het kan spelen de kinderen buiten. Er zijn voldoende fietsen, maar er wordt van alles mee naar buiten gesleept. 
Boven heeft ze een aparte slaapruimte voor de kinderen. De slapende kinderen worden door haar uiteraard goed in de gaten gehouden. Ze gaat regelmatig kijken en ze beschikt over een babyfoon. Ze is 56 jaar en heeft een volwassen dochter. Ze werkt al een aantal jaren als gastouder. Ze vindt het belangrijk om niet alleen een goede band te hebben met de kinderen, maar ook met hun ouders. Er moet een goede, open communicatie zijn.
 
Neem contact op

Een gastouder in het Wateringse Veld te Den Haag heeft plaats.

Code: G 2548-2

Een gastouder in het Wateringse Veld te Den Haag heeft plaats. Ze houdt erg van kinderen en heeft er zelf ook twee, in de leeftijd van 2 en 5 jaar. Ze heeft ervaring met het opvangen van kinderen. Ze is een echt buitenmens en houdt ervan om lekker met de kinderen uit te waaien, bijvoorbeeld in het bos. De kinderen kunnen dan de dingen die ze zien onderzoeken en spulletjes verzamelen om later thuis gezellig mee te kunnen knutselen. Deze gastouder betrekt de kinderen bij de dingen die ze doet. 

Ze woont in een eengezinswoning met tuin in een zeer kindvriendelijke omgeving met veel speelgelegenheden. Er is ook een kinderboerderij in de buurt.

Neem contact op

Een gastouder in het Wateringse veld te Den Haag heeft plaats.

Code: G 2548-3

Een gastouder in het Wateringse veld te Den Haag heeft plaats. Ze heeft in het verleden gedurende 2 jaar als peuterleidster gewerkt. Verder komt ze uit een grote familie met veel kinderen, dus ze heeft ruimschoots ervaring in de omgang met hen. Zelf is ze ook moeder van kinderen in de leeftijd van 4 t/m 27 jaar. Ze woont in een eengezinswoning met een tuin. Haar woning grenst aan een hofje met een speeltuin in het midden. Het is een veilige, kindvriendelijke omgeving. Er zijn nog veel meer speeltuintjes in de buurt en een kinderboerderij. Ze is beschikbaar van maandag t/m vrijdag.


Neem contact op

Een gastouder in Den Haag heeft plaats.

Code: G 2548-4

 

Deze enthousiaste gastouder staat positief in het leven. Ze heeft jaren in het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs gewerkt. Ze wil echter meer thuis zijn voor haar 11-jarige zoon. Daarom heeft ze ervoor gekozen te gaan werken als gastouder. Daarnaast geeft ze bijles. Ze woont in een kindvriendelijke buurt met veel speeltuintjes. Ze woont in een eengezinswoning met een tuin.

Neem contact op

Ervaren gastouder in Den Haag heeft plaats.

Code: G 2548-5

Deze gastouder heeft zelf 3 volwassen kinderen. Ook is ze oma. Ze heeft jaren in de tuinbouw gewerkt en is sinds 5 jaar gastouder. Het betreft een eengezinswoning met tuin in een kindvriendelijke buurt. Er zijn diverse speeltuintjes en een kinderboerderij op loopafstand. Ze heeft 2 honden.

Neem contact op

Professionele gastouder in Den Haag heeft plaats.

Code: G 2548-6

Deze gastouder is spontaan, veelzijdig en heeft een brede interesse. Ze heeft werkervaring als acteur, danser en muzikant. Sinds 2004 heeft ze ervaring opgedaan in de Kinderopvangbranche als pedagogisch werker en manager. Ook heeft ze als video-interactiebegeleider medewerkers van kinderdagverblijven gecoached bij lastige opvoedsituaties. 

“Leer het mij zelf te doen” en “Jong geleerd, oud gedaan” zijn voor haar uitspraken waar ze door geboeid is. Ze vindt het geweldig mooi om te zien hoe kinderen reageren en zich ontwikkelen bij persoonlijke pedagogische begeleiding, met veel aandacht voor taal en spel-/leerbelevingen. Ze is bijvoorbeeld enorm trots wanneer een kind van 2 jaar luistert naar muziek, spontaan een trompet of cajon herkent en dit ook benoemt, vervolgens zelf in spel initiatieven neemt om zich creatief te uiten in dans, muziek en dergelijke. De kwaliteit en creativiteit in pedagogisch denken, tact en handelen maakt hierin het verschil. Tevens vindt ze het zeer inspirerend om nieuwe inzichten te volgen over dit soort onderwerpen en de verschillende effecten hiervan op het (kinder)brein, lichaam en gedrag. Vakinhoudelijk is zij zeer bevlogen.

Ze woont in een eengezinswoning met tuin. Aangrenzend bevindt zich een speeltuin.

Opleidingsniveau: HBO+

Neem contact op

Gastouder in Den Haag heeft plaats.

Code: G 2548-7

Deze gastouder heeft 4 jaar ervaring op een kinderdagverblijf. Sinds 2 jaar vangt ze haar eigen kleindochter op. Andere kindjes zijn ook van harte welkom. Voor haar kleindochter is het namelijk leuk als er nog andere kindjes zijn, waarmee ze kan spelen. Het betreft een eengezinswoning met een tuin. De woning grenst aan de voorkant aan een gezellig hofje met een speeltuin in het midden. Het betreft een kindvriendelijke buurt met veel speelgelegenheid en een kinderboerderij op loopafstand. 

Neem contact op

Gastouder in Den Haag heeft plaats.

Code: G 2548-8

Deze gastouder heeft zelf 2 kinderen in de leeftijd van 1 jaar en 5 jaar. Ze heeft ruim 7 jaar oppaservaring, heeft nu de opleiding voor gastouder gedaan en wil nu gaan beginnen met het opvangen van gastkindjes bij zichzelf thuis. Ze heeft een eengezinswoning met een tuin. Ze woont in een zeer kindvriendelijke buurt met een kinderboerderij, bibliotheek en diverse speeltuintjes en grotere speeltuinen in de buurt. 

Neem contact op

Gastouder in Den Haag

Code: G 2548-9

Deze gastouder heeft gedurende 8 jaar in de ouderenzorg gewerkt. Nu ze zelf een zoontje heeft, wil ze graag gaan beginnen als gastouder. Het betreft een eengezinswoning met een tuin. De omgeving is kindvriendelijk met verschillende grote en kleinere speeltuinen, een kinderboerderij en een bibliotheek op loopafstand. 

Neem contact op

Gastouder in Den Haag heeft plaats.

Code: G 2548-10

Deze gastouder woont in het Wateringse Veld in Den Haag. Ze heeft zelf twee kinderen in de leeftijd van 1 jaar en 4 jaar. 
 
Ze heeft de opleiding HBO Management in de kinderopvang afgerond. 
Werkervaring: Ze is gedurende 7 jaar werkzaam geweest als "gastouder aan huis”/ nanny bij een gezin in huis. Ze vangt nu als gastouder kinderen bij zichzelf thuis op.
 
Ze kijkt naar het kind als individu. Ze probeert zoveel mogelijk het ritme dat een kindje thuis gewend is in te passen in haar dagritme. Ze vindt het heel belangrijk dat de kinderen veel persoonlijke aandacht krijgen, één van de voordelen van kleinschalige gastouderopvang. Ze vindt communicatie met de ouders ook erg belangrijk en probeert hen bij de opvang te betrekken. Ze denkt een stabiele factor te zijn voor zowel de kinderen als de ouders. 
 
Ze wordt blij als ze ziet dat de kinderen blij zijn. Ze heeft veel geduld. Als ze ergens aan begint dan gaat ze er helemaal voor. 
 
Het betreft een eengezinswoning met een tuin in een zeer kindvriendelijke buurt. Er zijn verschillende speeltuinen en een kinderboerderij op loopafstand. 
Neem contact op

Gastouder in Den Haag heeft plaats.

Code: G 2548-11

Deze gastouder heeft gedurende 11 jaar op een kinderdagverblijf gewerkt. Ook heeft zij als klassenassistent gewerkt in het basisonderwijs. Haar eigen kinderen zijn sinds kort het huis uit en het lijkt haar fantastisch om nu gastkindjes op te gaan vangen bij zichzelf thuis. Ze is ook al oma. 

De gastouder beschikt over een SPW4-diploma. Ze vindt het belangrijk om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren. Ze biedt afwisselende activiteiten aan, zoals boekjes lezen, spelletjes doen, cakejes bakken, knutselen en natuurlijk lekker naar buiten gaan. Ze woont in een kindvriendelijke omgeving met veel speelgelegenheid in de buurt. Het betreft een eengezinswoning met een tuin in een autovrije straat. 

Neem contact op

Gastouder in Den Haag

Code: G 2548-12

Deze gastouder heeft zelf twee kinderen in de leeftijd van 17 jaar en 20 jaar. Sinds 5 jaar vangt ze kinderen bij zichzelf thuis op als gastouder. Ze heeft altijd graag met kinderen gewerkt. Ze is in het verleden ook overblijfmoeder geweest en leidster bij de voetbalvereniging van haar kinderen. Ze kwalificeert zichzelf als creatief, eerlijk, recht door zee en betrouwbaar. Het betreft een eengezinswoning in het Wateringse Veld met veel speeltuinen in de buurt. Tot de huisgenoten behoren ook 3 honden, maar deze zijn afgescheiden van de kinderen. 

Neem contact op

Gastouder in Den Haag

Code: G 2548-13

Deze gastouder heeft ervaring op een kinderdagverblijf en sinds 3 jaar vangt ze kinderen op als gastouder bij zichzelf thuis. Zelf heeft ze ook kinderen. Ze vindt het leuk om met kinderen te werken, ze nieuwe dingen te leren, ze te verzorgen en hen te stimuleren in hun ontwikkeling. Ze vangt uw kind met veel plezier op. Verder is ze zorgzaam, creatief, geduldig en flexibel. Het betreft een eengezinswoning met een tuin. Ze beschikt over een trampoline, glijbaan, fietsjes, etc. 

Neem contact op

Gastouder in Den Haag

Code: G 2548-14

 

Deze gastouder heeft zelf 2 kinderen in de leeftijd van 11 jaar en 18 jaar.  Ze heeft gedurende 20 jaar in de kinderopvang gewerkt (kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en BSO). Momenteel vangt ze kinderen op bij zichzelf thuis als gastouder. Het betreft een eengezinswoning met een tuin in een zeer rustige, kindvriendelijke buurt met veel speelgelegenheid voor alle leeftijden. 

Neem contact op

Lieve gastouder in Voorschoten heeft plaats.

Code: G 2551

Lieve gastouder in Voorschoten heeft plaats op de maandag, dinsdag en donderdag.

Het betreft een eengezinswoning met tuin. Er is een aparte slaapruimte voor de kleintjes. Ze woont in een kindvriendelijke buurt met voldoende speelmogelijkheden.

Neem contact op

Lieve gastouder in Voorschoten heeft plaats.

Code: G 2551-2

Lieve gastouder in Voorschoten heeft plaats. 

Het betreft een eengezinswoning met tuin. Er is een aparte slaapruimte voor de kleintjes. Ze woont in een kindvriendelijke buurt met voldoende speelmogelijkheden. Ze gaat dan ook elke dag lekker met de kinderen naar buiten. Zelf heeft ze twee kinderen iin de leeftijd van 2 en 5 jaar. 

Neem contact op

Gasthouder in Den Haag heeft plaats.

Code: G 2551-3

Deze gastouder heeft gedurende 7 jaar gewerkt op een kinderdagverblijf. Zelf heeft ze een kindje van 5 maanden. Ze vindt rust en regelmaat erg belangrijk voor kinderen. Ze gaat er graag op uit met hen. Daartoe zijn er verschillende mogelijkheden in de buurt. Vanuit haar woning kun je de kinderboerderij al zien. Ook het strand is op loopafstand. Verder zijn er verschillende speeltuintjes in de nabije omgeving. Het betreft een eengezinswoning met een zeer ruime tuin. 

Neem contact op

Zeer ervaren gastouder in Den Haag heeft plaats.

Code: G 2551-4

Deze gastouder heeft gedurende 15 jaar op een kiinderdagverblijf gewerkt. Zij wil nu echter graag kinderen bij zichzelf thuis gaan opvangen als gastouder. Ze heeft het werken met kinderen altijd erg leuk gevonden. Het betreft een ruime flat met een balkon over de hele breedte van de woning. Daar kunnen kinderen bijv. lekker fietsen, onder toezicht van de gastouder. Ze heeft een speciaal speelgedeelte ingericht in haar woonkamer.  De gastouder vindt het ook belangrijk dat de kinderen veel naar buiten gaan. Ze neemt hen dan ook dagelijks mee naar buiten, ook bij minder mooi weer. Er is een grote, vernieuwde speeltuin op loopafstand. Er zijn ook andere speeltuinen in de buurt en een kinderboerderij. Voldoende mogelijkheden voor de kinderen om hun energie kwijt te kunnen. Haar uurtarief is € 4,90. 

Neem contact op

Een zeer flexibele gastouder uit Den Haag heeft plaats.

Code: G 2552

Ze heeft zelf een zoontje van 2 jaar. Ook behoort er een klein hondje tot de huisgenoten. Deze gastouder is zeer flexibel en is zelfs in de weekenden beschikbaar. Er zijn speeltuintjes in de buurt en het bos en strand zijn op loopafstand.

 

Neem contact op

Een gastouder uit Den Haag heeft plaats.

Code: G 2553

Zelf heeft ze twee al wat oudere kinderen. Voorheen was ze filiaalleidster in een kledingzaak. Ze vindt het echter leuk om met kinderen te werken. Gedurende 14 jaar is ze ook begeleidster geweest bij de scouting. Ze heeft een ruime tuin en er zijn verschillende speeltuintjes in de buurt. Het strand en de kinderboerderij zijn op loopafstand.

Neem contact op

Zeer ervaren gastouder in de buurt van postcode 2563 heeft plaats.

Code: G 2563

Zeer ervaren gastouder in de buurt van postcode 2563 heeft plaats. Deze gastouder heeft gedurende 15 jaar op een kinderdagverblijf gewerkt en vangt tegenwoordig kinderen op in haar eigen woning. Ze is beschikbaar van maandag t/m vrijdag. Zelf heeft ze 2 kinderen in de leeftijd van 7 jaar en 23 jaar. Ze woont vlakbij het Zuiderpark, waar ze lekker met de kinderen kan gaan "uitwaaien". 

Bij deze gastouder is uw kind in goede handen.

Neem contact op

Zeer ervaren gastouder in Den Haag beschikbaar

Code: G 2563-2

Deze gastouder heeft een achtergrond van bijna 30 jaar in de kinderopvang op allerlei verschillende vakgebieden. Ook heeft ze gewerkt met zorg-intensieve kinderen. Daarnaast is ze zelf moeder. Dat stelt haar in staat het beste van deze twee werelden te combineren. Ze biedt uw kindje een omgeving waarbinnen het zich veilig kan ontwikkelen. Door de kleinschaligheid van gastouderopvang is er meer tijd en ruimte om de kwaliteit van de opvang te waarborgen. 

Behalve de ontwikkeling van sociale, motorische en cognitieve vaardigheden, worden ook normen en waarden aangeleerd en de zelfredzaamheid van uw kindje gestimuleerd, zodat het straks goed voorbereid en vol zelfvertrouwen naar de basisschool kan. 

Het betreft een eengezinswoning met een tuin. De gastouder vindt het belangrijk om leuke dingen met de kinderen te ondernemen. Er is een groot park in de buurt. Ook is er een speeltuin en een kinderboerderij. Zelfs het strand is op loopafstand. 

Deze gastouder biedt de kwaliteit van een kinderdagverblijf en het warme, veilige gevoel van thuis voor een betaalbaar tarief. 

 

De belangrijkste punten op een rij:

- Zeer ervaren gastouder 

- Speelgoed voor elk ontwikkelingsniveau 

- Dagritme 

- Thema’s/ Seizoenen 

- Spelen, zingen, voorlezen 

- Aandacht voor ontwikkeling 

- Betaalbaar 

- Aparte rustige slaapruimte 

- Grote speelruimte 

- Buitenspeelmogelijkheid in besloten tuin 

- Centraal gelegen 

- Veel parkeermogelijkheid, gratis tot 6 uur 

- speeltuintjes/park in de buurt 

- Veiligheidshesjes bij het naar buiten gaan 

- Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de kinderopvangbranche 

Neem contact op

Gastouder in Den Haag

Code: G 2565
 
Deze gastouder woont in de Bloemenbuurt in Den Haag. Tijdens haar opleiding heeft ze gewerkt bij DAK Kindercentra. Ze vond dat een perfecte aanloop naar haar droom: een eigen gastopvanghuis. Tijdens haar jeugd heeft ze 2 jaar in Amerika en 3 jaar in Japan gewoond. Nu heeft ze zelf twee dochters in de leeftijd van 2 jaar en 4 jaar. Ze geeft skiles aan visueel gehandicapte kinderen in Zoetermeer. 
 
Haar woning (met tuin) is volledig kindvriendelijk ingericht. Ze heeft als doel een veilige omgeving voor de kinderen te creëren, waarin ze zelfredzaamheid en zelfvertrouwen ontwikkelen. Een kind ontwikkelt zicht het beste wanneer hij/zij zich op zijn/haar gemak voelt. Dit ontstaat wanneer er vertrouwen is tussen het kinderen onderling en tussen de gastouder en het kind. De kinderen krijgen veel vrijheid, maar ze is duidelijk in het stellen van grenzen en het naleven ervan. 
 
Ze gaat graag lekker met de kinderen naar buiten, bijv. naar de speeltuin, het strand of de kinderboerderij.
 
Persoonlijk contact met de ouders vindt ze belangrijk. 
Neem contact op

Gastouder in Den Haag

Code: G 2565-2

Deze gastouder vangt al een aantal jaren kinderen op bij zichzelf thuis. Ze beschikt over een voor-en achtertuin. Ze gaat dagelijks met de kinderen naar buiten. Er worden regelmatig uitstapjes gemaakt naar bijvoorbeeld musea, de kinderboerderij of een speeltuin. Er zijn geen huisdieren aanwezig. 

Neem contact op

Zeer ervaren gastouder in Den Haag heeft plaats.

Code: G 2572

Deze gastouder heeft ruim 8 jaar op een kinderdagverblijf. Toen haar eigen kinderen werden geboren is ze gestopt met werken. Nu zij wat ouder zijn (2 jaar en 6 jaar) wil deze gastouder weer kinderen gaan opvangen, maar dan als gastouder bij zichzelf thuis. Ze vindt het belangrijk om echt tijd voor hen te maken en aandacht voor hen te hebben. Ze is kindvolgend en speelt in op de behoeften van de kinderen. Het betreft een eengezinswoning met een tuin in een kindvriendelijke buurt. Er is een kinderboerderij met speelplaats en een bibliotheek op loopafstand. Ze vindt het belangrijk om dagelijks lekker met de kinderen naar buiten te gaan.

Neem contact op

Gastouder in Den Haag heeft plaats

Code: G 2572-2

Na jarenlang gewerkt te hebben bij de ANWB en de belastingdienst, in het onderwijs en op een kinderdagverblijf, wil deze gastouder gaan starten met de opvang van kinderen bij zichzelf thuis. Zelf heeft ze ook twee kinderen in de leeftijd van 11 jaar en 19 jaar. Ze heeft een eengezinswoning (nieuwbouw) met een tuin.

Neem contact op

Een gastouder in de buurt van postcode 2573 in Den Haag heeft weer plaats voor een of meer kindjes.

Code: G 2573

Een gastouder in de buurt van postcode 2573 in Den Haag heeft weer plaats voor een of meer kindjes. Ze is ervaren, ondernemend, creatief en flexibel. Ze beschikt over een aparte woonkamer voor de opvang. Ze vindt het leuk om gezellige dingen met de kinderen te doen. Als het weer het toelaat gaat ze ook lekker met hen naar buiten. Voorheen werkte ze in de zorg, maar wilde het liefst met kinderen werken. Daarom biedt zij nu kinderopvang als gastouder.

Neem contact op

Een gastouder in de buurt van postcode 2573 te Den Haag heeft plaats.

Code: G 2573-2

Een gastouder in de buurt van postcode 2573 te Den Haag heeft per direct plaats op maandag, woensdag en vrijdag. Voorheen heeft zij in de naschoolse opvang gewerkt, maar sinds 7 jaar werkt zij als gastouder. 

Het betreft een eengezinswoning met een aparte speelruimte. Het huis heeft ook een voor- en achtertuin. De gastouder vindt het belangrijk om de kinderen veel structuur aan te bieden. Ze is ondernemend en sociaal. 

Neem contact op

Zeer flexibele gastouder in de buurt van postcode 2573 heeft nog plaats.

Code: G 2573-4

Zeer flexibele gastouder in de buurt van postcode 2573 heeft nog plaats. Ze is 7 dagen per week beschikbaar voor kinderen vanaf 1 jaar. Vanaf juni 2013 komt er een plekje vrij voor een baby. Ze werkt sinds 3 jaar als gastouder.

Het betreft een woning op de begane grond met een tuin. Ze woont in een kindvriendelijke buurt met speeltuintjes, een park en een kinderboerderij op loopafstand. Ze vindt een vast dagritme belangrijk voor de kinderen. Ze biedt de kinderen activiteiten aan als bouwen, dansen, knutselen en (voor)lezen. 

Haar uurtarief is € 5,25. Dat is inclusief eten, drinken, tussendoortjes, fruit en luiers!

Het tarief is echter exclusief babyvoeding. Behalve het uurtarief voor de gastouder betaalt u maandelijks ook bureaukosten.

Neem contact op

Een zeer ervaren gastouder in de buurt van postcode 2574 heeft plaats.

Code: G/N 2574

Een zeer ervaren gastouder in de buurt van postcode 2574 heeft plaats. Ze heeft zelf ook 2 kinderen, één van 9 maanden en één van 4 jaar. Voorheen heeft zij 7 jaar op een kinderdagverblijf gewerkt en sinds 2 jaar is zij gastouder. Ze heeft een eengezinswoning met tuin en een ruime woonkamer. Er is een aparte ruime slaapkamer waar de kleintjes in alle rust kunnen slapen. Ze woont in een zeer rustige straat en vindt het leuk om dingen te ondernemen met de kinderen. De buurt is kindvriendelijk, met speeltuintjes, en het is Zuiderpark op loopafstand.

Neem contact op

Ervaren nanny uit Den Haag zoekt een gezin.

Code: N/G 2574-2

Deze nanny heeft gedurende 2,5 jaar gewerkt als au-pair. Sinds 1,5 jaar werkt ze als nanny. Ze heeft echter al veel meer oppaservaring, want voordat ze officieel gecertificeerd was als gastouder, paste ze ook al veel op. Tot nu toe heeft ze gewerkt met kinderen van 0 jaar t/m 5 jaar. Ze heeft ervaring met moeilijk opvoedbare kinderen en gehandicapte kinderen. Ze spreekt vloeiend Engels en Duits. Ze is altijd consequent naar de kinderen en vindt wederzijds respect erg belangrijk.

Neem contact op

Zeer ervaren gastouder in Scheveningen

Code: G 2584

Ze heeft anderhalf jaar op een kinderdagverblijf gewerkt. Daarna is ze als gastouder kinderen gaan opvangen bij zichzelf thuis. Dat doet ze al 10 jaar met veel plezier. Zelf heeft ze twee jonge kinderen. Het betreft een eengezinswoning met een tuin. Ze beschikt over een glijbaan, een schommel, een loopautootje, een fietsje, etc. Schuin tegenover haar woning is een kinderboerderij met een grote speeltuin. In de directe omgeving van haar huis zijn nog diverse andere speeltuintjes en er is een groot park op loopafstand. Het strand is uiteraard ook vlakbij. 
Neem contact op

Zeer ervaren en professionele gastouder is verhuisd naar Scheveningen en vanaf februari 2013 beschikbaar.

Code: G 2586

Deze gastouder is zeer ervaren en professioneel. Ze heeft eerder gewerkt als nanny in een gezin. Dat heeft zij 4 jaar gedaan. Vervolgens heeft ze gedurende 13 jaar op een kinderdagverblijf gewerkt. Ze is erg creatief en geeft soms dans- en theaterlessen aan jonge kinderen. Sinds ze zelf kinderen heeft doet ze dat veel minder.

Sinds een aantal jaren vangt ze als gastouder gastkindjes op bij zichzelf thuis. Ze wil voor de kinderen een emotioneel veilige situatie creëren, met ruimte voor de eigenheid en initiatieven van kinderen. Daarnaast is ze zeer creatief, geduldig, kindvolgend en vindt het leuk om gezellige activiteiten met de kinderen te ondernemen. Het strand en de kinderboerderij zijn op loopafstand. Ook de bibliotheek is dichtbij. Ze gaat daar regelmatig met de kinderen naartoe om boekjes uit te zoeken. Ze zorgt voor een goede afwisseling tussen activiteiten en rust. Ze vindt het belangrijk om vooral samen veel lol en plezier te hebben.

Ze heeft een gezellige hoekwoning in een rustige straat met een ruime woonkamer, opgedeeld in diverse speelhoeken. Er is een aparte slaapruimte voor de kleintjes. 

De opvangdagen zijn: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Bij deze gastouder is uw kind ongetwijfeld in goede handen!

Neem contact op

Gastouder in Den Haag (Bezuidenhout)

Code: G 2593

Na de geboorte van haar zoon heeft deze gastouder het eerste jaar thuis voor hem gezorgd. Toen heeft ze besloten om een verandering in haar professionele en persoonlijke leven aan te brengen, door de zorg voor haar zoon met de zorg voor andere kinderen te combineren thuis als gastouder.

Tijdens haar studie aan de Haagse Hogeschool heeft ze 5 jaar als vaste invalkracht gewerkt bij een kinderdagverblijf in Den Haag (DAK) en heeft ze regelmatig op kinderen van vrienden gepast.

Ze vindt het belangrijk dat gastkindjes zich prettig en op hun gemak voelen bij haar. Ze vindt het leuk om met de kinderen mee te spelen, liedjes te zingen, voor te lezen, muziek te maken en te knutselen. Ze werkt met thema’s. De thema’s sluiten aan bij de loop van een jaar en zorgen zowel voor herkenning als voor uitdaging. Ze gebruikt gebarentaal als extra middel om te communiceren met de jongste kinderen, onder andere wanneer de kinderen gaan eten, drinken of slapen.

Verder vindt ze het belangrijk om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling door middel van een positieve benadering. Er wordt elke dag voorgelezen en er wordt meerdere malen per dag gezongen.

Haar huis is vlakbij twee speeltuinen, een kinderboerderij, een bibliotheek en het Haagse Bos. Ze heeft een ruime woonkamer waar lekker gespeeld kan worden en een tuin met een kleine glijbaan, speelhuisje en een schommel. Er is een aparte slaapkamer voor de gastkinderen.

Neem contact op

Gastouder in Delft

Code: G 2612

Deze gastouder vangt sinds 2012 kinderen op bij zichzelf thuis. Ze heeft zelf een zoon van 6 jaar. Ze woont in een flat op de begane grond, maar beschikt wel over een tuin. Daarnaast is er een gezamenlijke binnentuin, waar ze met de kinderen naartoe gaat om te spelen. Als het even kan gaat ze lekker met hen op pad: naar het park, de speeltuin, de kinderboerderij of de waterspeeltuin. 

Neem contact op

Gastouder uit Delft heeft plaats.

Code: G 2613

Deze gastouder heeft 5 jaar ervaring op een kinderdagverblijf. Toen ze zelf een kindje kreeg, heeft ze ervoor gekozen om als gastouder kindjes te gaan opvangen bij zichzelf thuis. Het betreft een eengezinswoning met een tuin. In de buurt zijn verschillende speeltuintjes.

Neem contact op

Gastouder in Delft

Code: G 2613-2

Deze gastouder biedt een warme, liefdevolle, gezonde en huiselijke opvang aan, waar het kind zich veilig en gewenst voelt.
Ze vindt het erg belangrijk dat kinderen een goede, leuke en leerzame tijd hebben.

Een baby moet baby kunnen zijn en een kind moet kind kunnen zijn. Ieder kind is uniek, ontwikkelt op zijn eigen manier en heeft andere behoeften. 
Deze gastouder vindt het belangrijk om hier zoveel mogelijk op in te spelen. 

Naast het aanbieden van activiteiten, zoals samen boekjes lezen en liedjes zingen, vindt ze het belangrijk dat kinderen ook vrij spelen om zo hun eigen fantasie en creativiteit te ontwikkelen.
Uiteraard worden de kinderen ook gestimuleerd om samen met de andere kinderen te spelen, eten en slapen. Zo leren ze al vroeg de betekenis van rekening houden met anderen, delen, helpen en opkomen voor zichzelf.
De oudere kinderen doen actief mee met het dekken/afruimen van de tafel, opruimen en eten en drinken bereiden.

Het betreft een eengezinswoning met een tuin in een kindvriendelijke buurt. De gastouder heeft zelf ook een kindje. 

Neem contact op

Gastouder uit Delft heeft plaats.

Code: G 2614

Deze gastouder heeft gedurende een periode van 10 jaar op een kinderdagverblijf gewerkt. Sinds 2012 vangt zij als gastouder kinderen op in haar eigen huis. Dit doet zij met veel plezier. Ze biedt flexibele opvang. Bij deze kleinschalige vorm van opvang heeft de gastouder de gelegenheid de kinderen meer persoonlijke aandacht te bieden. Dat vindt ze belangrijk. Zelf heeft ze twee kinderen in de leeftijd van 5 jaar en 7 jaar.

Het betreft een maisonettewoning (begane grond en 1e verdieping) met een ruim dakterras. dat volledig is afgeschermd. De kinderen kunnen daar veilig spelen op de glijbaan, in het speelhuisje of in de zandbak. Ook zijn er fietsjes aanwezig. Daarnaast beschikken de woningen ook nog over een groot gezamenlijk dakterras. Naast de woning is een speeltuin, waar deze gastouder regelmatig met de kinderen naartoe gaat. Ze vindt het belangrijk om de voorschoolse ontwikkeling van de kinderen te stimuleren. 

Neem contact op

Gastouder in Delft

Code: G 2614-2
Deze is 34 jaar en heeft zelf twee kinderen in de leeftijd van 6 jaar en 10 jaar. In het verleden heeft zij gewerkt als boekhoudkundig medewerker, maar ze heeft zich laten omscholen om als gastouder te kunnen gaan werken. Dat doet ze nu ongeveer 4 jaar. Ze is begonnen met de opvang van het vriendinnetje van haar dochter en dat is nu verder uitgebreid. Naast het opvangen van kinderen bij zichzelf thuis heeft ze ook ervaring als nanny. Ze heeft een eengezinswoning met een tuin. Ze heeft geen huisdieren. 
Neem contact op

Gastouder in Delft

Code: G 2614-3

Ze heeft zelf 3 kinderen in de leeftijd van 6 maanden, 5 jaar en 7 jaar. Ze heeft geen huisdieren. Sinds 2013 werkt ze als gastouder. Het betreft een eengezinswoning met een tuin. Ze beschikt over stepjes, fietsjes, skippyballen, etc. Je veilig voelen, wederzijds vertrouwen, gezelligheid en plezier vindt ze belangrijk. Ze biedt gevarieerde activiteiten aan. Ze heeft geen huisdieren.

Neem contact op

Zeer ervaren en professionele gastouder in Delft...

Code: G 2622

Deze gastouder heeft jarenlang in de kinderopvang gewerkt. Vervolgens heeft ze gedurende 7 jaar een eigen kinderdagverblijf gehad. Ze wil nu kleinschaliger kinderen gaan opvangen bij zichzelf thuis, om de kinderen de aandacht kunnen geven die ze nodig hebben. Ze is 38 jaar en heeft zelf twee kinderen in de leeftijd van 7 en 10 jaar. Het betreft een eengezinswoning met een ruime tuin. Er is voldoende binnen- en buitenspeelmateriaal aanwezig. Ook zijn er op loopafstand diverse speeltuintjes en zelfs een kinderboerderij. Deze gastouder vindt het belangrijk om er met de kinderen op uit te trekken en hen te begeleiden bij het ontdekken van de wereld om hen heen.

Ze staat ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang en beschikt over de juiste diploma's en een geldig kinderEHBO-certificaat, zodat u recht heeft op kinderopvangtoeslag. Haar uurtarief is € 5,00. Dat is inclusief eten, drinken, tussendoortje en fruit. (Luiers en babyvoeding zijn niet inbegrepen.) Daarnaast betaalt u maandelijks bureaukosten aan het gastouderbureau.

Neem contact op

Gastouder in Delft

Code: G 2624

Deze gastouder heeft zelf 3 kinderen. Sinds 5 jaar vangt ze kinderen bij zichzelf thuis op als gastouder. Dat doet ze met veel plezier. Het betreft een eengezinswoning met een tuin in een rustige, kindvriendelijke buurt. Ze heeft geen huisdieren.

Neem contact op

Gastouder in Delft

Code: G 2624-2

Deze gastouder heeft zelf 3 volwassen kinderen en een kleinzoon. Ze heeft een eengezinswoning met een grote, diepe tuin. Ze beschikt over o.a. een zandbak, glijbaan en schommels.

Neem contact op

Een ervaren gastouder uit Delft heeft plek.

Code: G 2625

Een ervaren gastouder uit Delft heeft plek. Ze heeft de opleiding HBO pedagogiek afgerond en ze heeft gedurende 5 jaar op een kinderdagverblijf gewerkt.

Als gastouder heb je voldoende tijd en rust om de kinderen aandacht te geven. Dat vindt deze gastouder belangrijk. Ze kijkt goed naar wat de kinderen nodig hebben en sluit daarbij aan. Ze vindt het goed om de zelfredzaamheid van kinderen te stimuleren.

Ze heeft een eengezinswoning met een tuin. Er zijn verschillende speeltuintjes in de buurt op loopafstand.

Neem contact op

Gastouder uit Delft heeft plaats.

Code: G 2625-2

Zelf heeft ze een dochtertje van 2,5 jaar. Ook heeft ze een konijn. Het betreft een woning op de 3e etage, waarvan één kamer speciaal is ingericht voor de kinderopvang. Ook is er een ruim balkon, waar onder toezicht gespeeld kan worden. Er staat daar een picknicktafeltje en een speelhuisje. Daarnaast blijft er nog genoeg ruimte over om lekker te spelen. Deze gastouder gaat ook graag met de kinderen naar buiten. Er zijn genoeg speeltuintjes, parkjes en een kinderboerderij in de buurt.

Neem contact op

Een gastouder in Nootdorp heeft per direct weer plaats vrij op de maandag en dinsdag!

Code: G 2631

Een gastouder in Nootdorp heeft per direct weer plaats vrij op de maandag en dinsdag! Ze heeft een aantal jaren gewerkt op een Kinderdagverblijf. Nu vangt ze kinderen op als gastouder in een eengezinswoning met tuin. De gastouder beschikt over alle diploma’s en is ingeschreven in het Landelijk register Kinderopvang waardoor u in aanmerking komt voor Kinderopvangtoeslag.

De opvang vindt plaats in een nette, schone, kindvriendelijke eensgezinswoning met een tuin en een aparte slaapruimte voor de kleintjes.

Geen huisdieren en er wordt vanzelfsprekend niet gerookt. De wijk is zeer kindvriendelijk met diverse speelmogelijkheden in de buurt. Uw kind is bij deze gastouder in zeer goede handen. 

Neem contact op

Een ervaren gastouder in Nootdorp is beschikbaar per februari 2013.

Code: G/N 2631-2

Een ervaren gastouder in Nootdorp is beschikbaar per februari 2013. Zij heeft al 3 jaar als gastouder kinderen opgevangen in haar voormalige woonplaats. Nu woont zij in Nootdorp en wil graag weer beginnen met oppassen. Dat mag bij haar thuis als gastouder, maar ze vindt het ook leuk om bij mensen in huis als nanny te werken. Ze houdt van kinderen en onderneemt leuke dingen met hen. Zelf heeft ze 3 kinderen in de leeftijd van 6, 8 en 10 jaar.

Ze is beschikbaar op dinsdag en woensdag.

Neem contact op

Ervaren gastouder uit Nootdorp heeft plaats.

Code: G 2631-3

Zelf heeft ze 3 kinderen in de leeftijd van 12, 13 en 17 jaar. Ze is al gastouder sinds 2008. Het betreft een eengezinswoning met tuin. Ze woont aan een gezellig hofje met een speeltuin aan de voorkant. 

Haar uurtarief is € 5,- (inclusief luiers, eten, drinken, fruit en tussendoortjes)

Neem contact op

Gastouder in Nootdorp heeft plek.

Code: G 2631-4

Ze is lief, maar ook consequent, open en eerlijk. Verder is ze sportief en houdt van muziek,dansen, indoor cycling en joggen. Ze vindt het leuk om kinderen zich te zien ontwikkelen en hen daarbij te begeleiden. Kinderen houden van haar en zij houdt van kinderen. Ze gaat minimaal twee keer per dag met hen naar buiten. Dat vindt ze belangrijk. 

Neem contact op

Zeer ervaren en professionele gastouder in Nootdorp heeft plek.

Code: G 2631-5

Deze gastouder is 36 jaar en heeft zelf een kindje van 13 maanden. Ze heeft 13 jaar ervaring in de kinderopvang, o.a. als groepsleidster op een kinderdagverblijf en als praktijkopleider. Nu ze zelf moeder is, werkt ze als gastouder in haar eigen woning. Ze pakt het heel professioneel aan. Ze is in Nootdorp komen wonen en haar huis wordt momenteel helemaal klaargemaakt voor de kinderopvang bij haar thuis. Vanaf november 2013 wil ze gaan starten. In haar vorige woning ving ze ook al kinderen op. 

Het betreft een eengezinswoning. De tuin is voorzien van een zandbak en buitenspeelmateriaal, zoals fietsjes e.d. Aansluitend aan de voortuin bevindt zich een grote openbare speelgelegenheid met grasveld en uitdagend speelmateriaal, zoals een draaimolen, klimtoren met glijbaan en een schommel.

Deze gastouder is echt een topper!

Neem contact op

Een ervaren gastouder uit Nootdorp biedt 24-uurs opvang

Code: G 2631-6

Ze is al 7 jaar gastouder en biedt 24-uursopvang. Het betreft een eengezinswoning (nieuwbouw) met een tuin. Haar uurtarief is € 5,50, maar daar zijn naast het eten en drinken, ook de luiers bij inbegrepen. (Dat geldt niet voor babyvoeding.) De kinderboerderij is op 2 minuten loopafstand van haar huis. Ook zijn er veel speeltuintjes in de buurt. 

Neem contact op

Gastouder in Nootdorp heeft plaats.

Code: G 2631-7

Deze gastouder heeft gedurende 2 jaar gewerkt op een kinderdagverblijf. Sinds 2 jaar vangt ze als gastouder kinderen op bij zichzelf thuis. Zelf heeft ze 3 kinderen in de leefttijd van 7, 10 en 16 jaar. Het betreft een eengezinswoning met tuin, gelegen aan een hofje. Voor de deur is een heel grote speeltuin. 

Neem contact op

Ondernemende gastouder in Nootdorp

Code: G 2631-8

Deze gastouder heeft gedurende 9 jaar als leerkracht in het basisonderwijs gewerkt. (4 jaar groep 4 en 5 jaar kleuters) Twee jaar geleden besloot ze het roer om te gooien en als gastouder kinderen bij zichzelf thuis te gaan opvangen. Dat is ook goed te combineren met de zorg voor haar eigen zoontje. Tot de huisgenoten behoren ook 2 parkieten.

Het betreft een eengezinswoning in een verkeersluwe straat. Op de hoek is een grote speeltuin. Ook is er een grasveld waar de gastouder bij mooi weer gezellig gaat picknicken met de kinderen. Verder zijn er 2 kinderboerderijen op loopafstand. Ze beschikt ook over een bakfiets. Daarmee gaat ze met de kids lekker naar de Delftse Hout of de bibliotheek. Kortom, dit is een ondernemende gastouder. Het dagprogramma probeert ze per dag aan te passen aan de  kinderen die op dat moment aanwezig zijn (leeftijd/interesses). 

Neem contact op

Ervaren gastouder in Nootdorp heeft plaats.

Code: G 2632

Deze gastouder heeft zelf 3 dochters in de leeftijd van 6, 10 en 13 jaar. Zij heeft op verschillende kinderopvangcentra gewerkt. Ze heeft nu echter gekozen voor het gastouderschap. Het werken met kinderen spreekt haar erg aan. Ze vindt het belangrijk om kinderen normen en waarden bij te brengen. Het betreft een eengezinswoning met een grote achtertuin. Ze woont in een kindvriendelijke buurt in een autovrije zone. Ze is bereid om de gastkinderen thuis op te halen en aan het einde van de dag weer thuis te brengen. 

Neem contact op

Een zeer ervaren gastouder in de buurt van postcode 2635 heeft plaats.

Code: G 2635

Een zeer ervaren gastouder in de buurt van postcode 2635 heeft plaats. Ze werkt al 18 jaar als gastouder. Ze is in ieder geval beschikbaar op woensdag en donderdag en daarnaast nog op maandag of dinsdag. Ze wil maximaal 3 dagen werken. 

Het betreft een eengezinswoning met tuin in een kindvriendelijke buurt met voldoende speelgelegenheid.  

Neem contact op

Een ervaren gastouder uit Pijnacker heeft plaats.

Code: G 2642

Een ervaren gastouder uit Pijnacker heeft plaats. Ze is 34 jaar en heeft gedurende 9 jaar op een kinderdagverblijf gewerkt. Ook is zij 2,5 jaar als nanny werkzaam geweest in een gezin. Vanaf mei 2013 gaat zij als gastouder kinderen opvangen bij zichzelf thuis. 

Ze is zorgzaam en consequent. Ze vindt het belangrijk om de kinderen structuur te bieden, zodat zij weten waar zij aan toe zijn. Ze woont in een kindvriendelijke buurt, niet aan een doorgaande weg. Er komt uitsluitend bestemmingsverkeer. Het betreft een eengezinswoning met een tuin en een speeltuintje voor de deur. Er is een aparte slaapruimte voor de kleintjes. 

Haar uurtarief is € 5,-. Dit is inclusief luiers, babyvoeding, drinken, fruit, brood en tussendoortjes.)

Neem contact op

Een gastouder in de buurt van postcode 2643 biedt naschoolse opvang van maandag t/m vrijdag.

Code: G/N 2643

Een gastouder in de buurt van postcode 2643 biedt naschoolse opvang van maandag t/m vrijdag. Zelf heeft ze een dochter van 16 jaar. Ze heeft een opleiding voor klassenassistent. Ook heeft ze gedurende 3 jaar gewerkt in de naschoolse opvang.

Neem contact op

Gastouder in Naaldwijk

Code: G 2671

Deze gastouder heeft 9 jaar op een BSO gewerkt en gedurende die periode ook regelmatig ingevallen op een kinderdagverblijf. Ze heeft ook ervaring als nanny. Sinds 2014 vangt ze kinderen op bij zichzelf thuis als gastouder. Het betreft een eengezinswoning met tuin.

Neem contact op

Ervaren gastouder in Naaldwijk heeft plaats

Code: G 2671-2

In 2000 heeft deze gastouder haar diploma Sociaal Pedagogisch Werk gehaald. Na haar opleiding heeft zij 7,5 jaar in de kinderopvang gewerkt in Den Haag. In overleg met haar man heeft zij in 2008 besloten zichzelf als gastouder aan te bieden in hun eigen huis. Per 1 januari 2010 is zij zelfstandig ondernemer geworden onder de naam “De Vrolijke Snuiters”. Sinds 2010 staat zij ook geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen. Ze is in het bezit van een kinderEHBO diploma (incl. reanimatie en AED).

Ze vindt het heerlijk om kinderen te vermaken en te verzorgen in een veilige, flexibele en huiselijke omgeving. Het betreft een eengezinswoning in Naaldwijk.

Deze gastouder heeft zelf 3 kinderen: 2 zonen en een dochtertje, Desmond (2006), Joffrey (2010) en Sherise (2015). Tot de huisgenoten behoort ook een enthousiaste boxer, genaamd Boxey (2011). Ook zijn er buiten in een voilere twee parkieten.

Gastouder de Vrolijke Snuiters biedt:                                       
- Kleinschalige gastouderopvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar.
- Opvangdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
- Professionaliteit.
- Huiselijke sfeer.
- Flexibiliteit.
- Veiligheid en geborgenheid.


Neem contact op

Een zeer ervaren leidster van een Kinderdagverblijf begint als gastouder!

Code: G 2673

Een zeer ervaren leidster van een Kinderdagverblijf begint als gastouder! Ze woont in de gemeente Westland en heeft zelf twee jonge kinderen. Daarnaast vindt ze het leuk om thuis nog enkele andere kindjes op te vangen. Ze heeft gedurende 12 jaar op een kinderdagverblijf gewerkt. Ze is beschikbaar op maandag, dinsdag en donderdag. Ze wil echter op 2 van deze dagen werken. Welke van deze dagen dat zijn, kan in overleg worden bepaald. 

Het betreft een ruime eengezinswoning met tuin. In de tuin staan verschillende leuke speeltoestellen. Ze woont in een rustige straat in een kindvriendelijke buurt met veel speeltuintjes. 

Wilt u de zorg voor uw kind(eren) toevertrouwen aan deze professionele gastouder?

Neem contact op

Uitstekende gastouder in Naaldwijk.

Code: G 2673-2
 
Deze gastouder is 36 jaar en heeft zelf twee kinderen in de leeftijd van 2 jaar en 6 jaar. In het verleden heeft ze gedurende 10 jaar gewerkt met mensen met een verstandelijke en geestelijke beperking, waaronder ook kinderen. Dus ook kinderen met speciale behoeftes zijn welkom. Ze werkt nu als gastouder. Dat is goed te combineren met haar eigen gezin. 
Het betreft een eengezinswoning met een tuin in een nieuwbouwwijk. Het is een rustige buurt. Er is o.a. een speeltuin en een park vlakbij. Ze is spontaan, zorgzaam en dol op kinderen. Ze houdt ervan om spelletjes met de kinderen te doen en te knutselen. Ze gaat elke dag met de kinderen naar buiten. 
Haar uurtarief is € 5,-.
Neem contact op

Gastouder uit Honselersdijk heeft plaats.

Code: G 2675

Een gastouder uit Honselersdijk heeft plaats. Zelf heeft ze twee kinderen in de leeftijd van 1 jaar en 5 jaar. Het gaat om een eengezinswoning met tuin. Ze woont in een rustige, kindvriendelijke buurt. Deze gastouder is makkelijk in de omgang. Ze vindt het leuk om met kinderen te werken. Daarbij vindt ze een vast dagritme belangrijk. Ze is consequent en stimuleert de kinderen in hun ontwikkeling en zelfredzaamheid.

Neem contact op

Gastouder in Monster

Code: G 2681

Deze gastouder is 35 jaar en heeft meer dan 20 jaar oppaservaring. Ze heeft nu een opleiding afgerond, waarmee ze officieel als gastouder kan gaan werken en waardoor de ouders recht hebben op kinderopvangtoeslag.

Ze vindt het belangrijk dat kinderen in hun waarde worden gelaten en dat ze zichzelf kunnen zijn. Ze biedt de kinderen gevarieerde activiteiten, zoals knutselen, koekjes/taarten bakken, boekjes lezen, etc. Lekker met elkaar buiten gaan hoort daar uiteraard ook bij. Ze houdt erg van dieren. Ze heeft er zelf een aantal, waaronder 6 kipjes. Soms mogen die los in de tuin lopen en proberen dan haar moestuintje te plunderen. Ook is ze vrijwilligster bij de kinderboerderij. Het betreft een eengezinswoning met een tuin in een rustige, kindvriendelijke buurt. Het strand bevindt zich op loopafstand, evenals de kinderboerderij, een parkje en verschillende speeltuintjes. 

Neem contact op

Een ervaren gastouder in de buurt van postcode 2691 heeft nog plaats.

Code: G 2691

Een ervaren gastouder in de buurt van postcode 2691 heeft nog plaats. Ze heeft jaren lang op een kinderdagverblijf gewerkt. Toen ze zelf moeder werd is ze als gastouder gaan werken. Haar dochtertje is nu 3 jaar. 

Het gaat om een eengezinswoning in een zeer rustige straat in een kindvriendelijke buurt. De kinderen kunnen heerlijk naar buiten. In de tuin staan diverse speeltoestellen die voldoen aan de wettelijke veiligheidsnormen. Bij slecht weer kunnen er binnen gezellige dingen worden gedaan, zoals knutselen of lekker knuffelen met de twee jonge caviaatjes.

Neem contact op

Zeer ervaren gastouder in 's-Gravenzande heeft plaats.

Code: G 2691-2

Na 6 jaar te hebben gewerkt op een kinderdagverblijf is het voor deze gastouder tijd voor een nieuwe stap. Ze gaat per 1 september 2014 starten als gastouder. 

Ze is 24 jaar en woont, samen met haar man en zoontje van 1 jaar, in 's-Gravenzande. Het betreft een eengezinswoning met een tuintje. Ze beschikt over een bolderwagen, dus ze kan lekker met de kinderen naar buiten. In de buurt zijn veel speeltuintjes en de eendenvijver is om de hoek. 

Met kinderen werken is haar passie. Ze geniet ervan om de kinderen stap voor stap te zien groeien. Ze ervaart het als een uitdaging om de kinderen verschillende activiteiten aan te bieden, zodat ze spelenderwijs kunnen leren. (rollenspel en ontdekactiviteiten, etc.)

Neem contact op

Een gastouder uit 's-Gravenzande heeft plaats.

Code: G 2691-3

Deze gastouder heeft zelf 2 kinderen in de leeftijd van 9 weken en 2,5 jaar. In het verleden heeft ze gewerkt als kapster, maar uiteindelijk heeft ze gekozen voor het gastouderschap. Het betreft een eengezinswoning met tuin, voorzien van zandbak, glijbaan, watertafel en andere speelmaterialen. Diverse speeltuintjes en een kinderboerderij zijn op loopafstand. 

Neem contact op

Ervaren gastouder uit Zoetermeer heeft plaats.

Code: G 2715

Deze gastouder heeft een PABO-diploma. Ze heeft in de middenbouw van het basisonderwijs gewerkt. Sinds 3 jaar vangt ze als gastouder kinderen op bij zichzelf thuis. De persoonlijke aandacht die ze als gastouder aan kinderen kan geven vindt ze erg belangrijk. Ze vindt het belangrijk om kinderen te begeleiden bij en te stimuleren in hun ontwikkeling. 

Neem contact op

Gastouder uit Zoetermeer heeft plaats.

Code: G 2716

Deze gastouder heeft zelf 3 kinderen, waarvan de twee jongste (in de leeftijd van 10 en 15) nog thuis wonen. Jarenlang heeft ze voor haar eigen kinderen gezorgd. Toen zij wat groter werden is ze de opleiding voor Sociaal Pedagogisch Werker gaan volgen. Daarmee ben je gecertificeerd om in de kinderopvang te werken. Zij heeft na haar opleiding dan ook anderhalf jaar op een kinderdagverblijf gewerkt. Sinds een jaar vangt ze echter als gastouder kinderen op bij zichzelf thuis. Het betreft een eengezinswoning met een tuin in een bosrijke, groene buurt met veel speeltuintjes. Ze woont op 2 minuten lopen van de kinderboerderij en van de ballenbak. Ze houdt van knutselen en neemt haar gastkindjes graag mee naar buiten. 

Neem contact op

Ervaren gastouder uit Zoetermeer heeft plaats.

Code: G 2717

Ze is 41 jaar en heeft zelf 3 kinderen in de leeftijd van 1,5 jaar, 11 jaar en 15 jaar. Ze heeft gedurende 5 jaar op een kinderdagverblijf gewerkt. Het betreft een eengezinswoning met tuin. Ze woont in een kindvriendelijke omgeving met speeltuintjes en een kinderboerderij op loopafstand. 

Neem contact op

Een zeer ervaren gastouder uit Zoetermeer heeft plaats.

Code: G 2718

Deze gastouder heeft gedurende 9 jaar op een kinderdagverblijf gewerkt. Zelf heeft ze 2 kinderen in de leeftijd van 1 en 3 jaar. Ze vindt een goede en open communicatie met de ouders erg belangrijk. Ze wil kinderen leren respect te hebben voor elkaar. Het betreft een eengezinswoning met een tuin in een kindvriendelijke buurt. Vlak achter haar huis is een park met een speeltuintje en een groot grasveld, waar de kinderen lekker hun energie kwijt kunnen. 

Neem contact op

Gastouder uit Zoetermeer heeft plaats.

Code: G 2719

Ze heeft zelf twee kinderen in de leeftijd van 2 jaar en 8 jaar. Het betreft een eengezinswoning met tuin. Er zijn speeltoestellen aanwezig en autootjes etc. Ze woont in een rustige, kindvriendelijke wijk. Deze gastouder houdt van duidelijkheid naar de kinderen toe, zodat ze weten waar ze aan toe zijn. Ze vindt het belangrijk om de zelfredzaamheid van kinderen te bevorderen en normen en waarden staan bij haar ook in een hoog vaandel. Ze zingt veel met de kinderen en gaat veel met hen naar buiten, ook bij minder mooi weer. Ze heeft een kat, maar deze is voornamelijk op de bovenverdieping. 

Neem contact op

Een gastouder in Zoetermeer heeft plaats.

Code: G 2721

Deze gastouder heeft zelf een zoontje van 4 maanden. Ze woont in een nieuwe flat met een ruim balkon, waar onder toezicht gespeeld kan worden. Ze heeft echter een groot park en 3 speeltuinen voor de deur. Ook is er een kinderboerderij op loopafstand. Daarnaast zijn er verschillende scholen met speelpleinen in de buurt. Verder is er vlakbij een bibliotheek, waar leuke boeken gelezen, voorgelezen en geleend kunnen worden. Deze gastouder vindt het belangrijk om dagelijks lekker met de kinderen naar buiten te gaan.

Neem contact op

Ervaren gastouder uit Zoetermeer heeft nog plaats.

Code: G 2721-2

Deze gastouder is in 2006 begonnen met de opvang van gastkindjes. Ze heeft zelf 4 kinderen, in de leeftijd van 3, 7, 10 en 13 jaar. Het betreft een eengezinswoning met tuin in een kindvriendelijke buurt. Op loopafstand zijn er verschillende speeltuintjes, een kinderboerderij en zelfs een waterspeeltuin. Ze vindt het belangrijk om de kinderen een warm gevoel te geven. Zij moeten zich veilig voelen bij haar. Een voordeel van gastouderopvang vindt zij dat een gastouder de kinderen de aandacht kan geven die ze verdienen. 

Neem contact op

Bij deze gastouder in Zoetermeer zijn uw kinderen van harte welkom.

Code: G 2721-3

Deze ervaren gastouder heeft zelf 4 kinderen. Zij zijn inmiddels volwassen. Ook heeft ze 6 kleinkinderen. Ze vindt het heerlijk om kinderen om zich heen te hebben. Ze vindt het belangrijk dat het knus en gezellig is en dat er leuke, afwisselende dingen worden gedaan. Daar hoort naar buiten gaan zeker ook bij. Op loopafstand is een kinderboerderij en in de directe omgeving zijn verschillende speeltuintjes. Het betreft een eengezinswoning met een tuin. Als het lekker weer is kunnen de kinderen daar lekker spelen, bijvoorbeeld in de zandbak. Ze woont heel centraal, dus ook met het openbaar vervoer goed te bereiken.

Neem contact op

Een gastouder in Zoetermeer heeft nog plek.

Code: G 2723

Deze gastouder woont in een kindvriendelijke buurt. Ze heeft de beschikking over een auto en kan haar gastkindjes desgewenst met de auto van school ophalen. 

Neem contact op

Ervaren gastouder in Zoetermeer

Code: G 2724

Deze gastouder heeft in het verleden gewerkt op verschillende kinderdagverblijven en in de naschoolse opvang. Ook heeft ze 7 jaar ervaring als oppas aan huis(nanny). Nu ze zelf een dochtertje heeft van 4 maanden oud, wil ze graag als gastouder kinderen gaan opvangen bij zichzelf thuis.

Ze vindt het belangrijk dat de kinderen zich vertrouwd voelen bij haar. Ze houdt van duidelijkheid naar de kinderen toe en biedt hen veel structuur. Ze zorgt voor een leuke, afwisselende dag en probeert elke dag lekker naar buiten te gaan. Ze houdt ervan om samen gezellige dingen met de kinderen te doen, maar biedt hen ook de ruimte om even lekker alleen te spelen. Ze beschikt over een buitenplaatsje van 12 m2, waar de kinderen lekker kunnen spelen. Naast haar woning is een speelveldje en even verderop is een groter speelveld, waar de kinderen hun energie goed kwijt kunnen. 

Rust, regelmaat en hygiëne vindt ze belangrijk. Ze is geduldig, duidelijk en consequent naar de kinderen toe. Haar doel is dat haar gastkinderen zich veilig en vertrouwd bij haar voelen. Doordat ze kleinschalige gastouderopvang biedt, kan ze elk kind individuele aandacht geven en ontstaat er een nauwe band opbouwen met het kind. Daarnaast vindt ze een goede communicatie met de ouders en open- en eerlijkheid belangrijk. 

Neem contact op

Gastouder in Zoetermeer

Code: G 2724-2

Deze gastouder heeft gedurende 8 jaar op een kinderdagverblijf gewerkt. Sinds 2007 vangt ze kinderen op bij zichzelf thuis als gastouder. Zelf heeft ze een dochter van 7 jaar. Het betreft een eengezinswoning met een terrastuin in een kindvriendelijke buurt. Er zijn veel speelveldjes, waar de kinderen hun energie kwijt kunnen en de kinderboerderij is ook in de buurt. Daar gaat de gastouder met de bakfiets naartoe. 

Neem contact op

Gastouder in Zoetermeer heeft plaats.

Code: G 2726

Deze gastouder heeft naar haar opleiding Maatschappelijk Werk & Dienstverlening gewerkt als sociotherapeut in een instelling voor kinderen en jongeren met gedragsproblemen. Ook heeft ze in de pleegzorg gewerkt. Ze heeft 4 jaar oppaservaring en ervaring op een kinderdagverblijf. Ze wil nu graag kleinschalig kinderen gaan opvangen bij zichzelf thuis. Het betreft een eengezinswoning met een ruime achtertuin en een speeltuin op loopafstand in een kindvriendelijke buurt. 

Neem contact op

Gastouder in Zoetermeer

Code: G 2727

Deze gastouder heeft zelf twee kinderen in de leeftijd van 2,5 jaar en 12 jaar. Het betreft een eengezinswoning met tuin. Ze wil de kinderen een leuke, gezellige en creatieve opvang bieden. Daarbij vindt ze het belangrijk om veel buiten te spelen, te wandelen, knutselen, lezen, liedjes zingen, luisteren naar verhalen van de kinderen en in de zomer lekker te spelen met zand en water in de tuin. Aan elk seizoen wordt extra aandacht besteed in de vorm van thema-activiteiten. 

Neem contact op

Ervaren gastouder in Zoetermeer

Code: G 2728

Deze gastouder heeft in het verleden gewerkt als au-pair. Ook is zij peuter- en kleuterjuf geweest. Sinds anderhalf jaar werkt ze als gastouder. Zelf heeft ze twee kinderen in de leeftijd van 5 jaar en 7 jaar. Zingen, gitaar spelen, knutselen en tekenen zijn haar hobby's. Ze is geduldig, creatief en consequent. Ze biedt kinderen gezond eten en drinken, veiligheid, creativiteit, speelruimte, en een thuisgevoel.

Samen met de kinderen doet ze gezellige activiteiten in alle seizoenen. Geen zon buiten? Dat is niet erg hoor! Dan doen zij binnen activiteiten, zoals; knutselen, kleien, tekenen, voorlezen, dansen en zingen.

"Zolang wij nog samen kunnen lachen en plezier hebben, is het slechte weer geen probleem!
Hey...de zon schijnt! Laten wij buiten gaan spelen! Lekker steppen, fietsen of lopen naar de speeltuin. Dan nemen wij eten en drinken mee. Lekker picknicken! Gaan jullie ook met mij mee?....."

Het betreft een eengezinswoning met een tuin in een kindvriendelijke buurt.

Neem contact op

Ervaren gastouder uit Zoetermeer heeft plek.

Code: G 2729

Deze gastouder heeft 12 jaar ervaring op een kinderdagverblijf. Sinds 7 jaar werkt ze als gastouder. Per dag vangt ze maximaal 3 kinderen op, waarvan maximaal één baby. Ze vindt het namelijk belangrijk om elk kind de aandacht te kunnen geven die het verdient.

Haar voortuin grenst aan een groot grasveld in een autovrije zone. 's Zomers heeft ze een zandtafel staan. Ook beschikt ze over een glijbaan, fietsjes en andere speelmaterialen. Er zijn diverse speeltuintjes in de buurt. De kinderboerderij is op loopafstand, maar dat is best wel een eindje. Toch gaat ze daar af en toe ook naartoe met haar gastkinderen. Ze werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Neem contact op

Gastouder in Benthuizen heeft plaats

Code: G 2731

Deze gastouder paste al sinds haar 12e jaar op kinderen. Daarna heeft ze 4 jaar in het Jeugd & Jongerenwerk gewerkt. Inmiddels heeft ze zelf een baby. Ze vindt het een goed moment om als gastouder kinderen bij zichzelf thuis op te gaan vangen. Ze heeft een eengezinswoning en beschikt over een ruime tuin van 15 meter diep. Naast haar woning is een grote speeltuin. Ze is ondernemend en gaat lekker met de kinderen naar buiten, ook bij minder mooi weer. Er wordt zo min mogeiijk naar de televisie gekeken. In plaats daarvan wroden er gezellige dingen met elkaar gedaan. 

Neem contact op

Gastouder in Moerkapelle heeft plaats.

Code: G 2751

Deze gastouder heeft zelf twee kinderen in de leeftijd van 2 jaar en 13 jaar. Ze heeft 2 jaar ervaring in de kraamzorg en 4 jaar als gastouder. Ze heeft een eengezinswoning met een grote achtertuin in een kindvriendelijke buurt met voldoende speelgelegenheid op loopafstand. 

Neem contact op

Een gastouder in de buurt van postcode 2994 heeft plaats.

Code: G 2994

Een gastouder in de buurt van postcode 2994 heeft plaats. Ze is 55 jaar en wil graag 3 dagen per week kinderen opvangen in haar eigen woning. Het betreft een eengezinswoning met tuin. De woning is gelegen in een park. Er is een aparte slaapruimte voor de kleintjes. Ze vindt het geen probleem om kinderen evt. thuis op te halen. Ze onderneemt gezellige dingen met de kinderen. Een goede samenwerking met de ouders vindt ze belangrijk. 

Neem contact op

Nanny uit Lisse zoekt een gezin.

Code: N 2163-2

Deze nanny heeft van jongs af aan al met kinderen willen werken. Ze heeft 5 jaar oppaservaring en na het behalen van haar diploma heeft ze gewerkt op een kinderdagverblijf en in de naschoolse opvang. Nu haar contract in de kinderopvang is beëindigd is ze op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het lijkt haar leuk om als nanny bij een familie thuis aan de slag te gaan. Ze weet van aanpakken, schildert graag en houdt van de natuur. 

Neem contact op

Nanny uit Sassenheim zoekt gezin.

Code: N 2171

Deze nanny werkt momenteel full-time bij twee gezinnen. In januari 2014 verwacht ze haar eerste kindje. Dat zou ze graag mee willen nemen naar haar werk. Bij één van beide gezinnen is dat niet mogelijk. Daarom is ze nu beschikbaar voor de dinsdag, woensdag en vrijdag.

Zoekt u een lieve, ervaren nanny en heeft u er geen bezwaar tegen dat zij haar eigen kindje meeneemt? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact op

Nanny uit Sassenheim zoekt een leuk gezin.

Code: N 2171-2

Deze nanny heeft jarenlange oppaservaring, alsmede ervaring in de kinderopvang. Ze zoekt nu een leuk gezin, waarbij ze als nanny voor de kinderen kan zorgen.

Neem contact op

Ervaren nanny uit Noordwijk beschikbaar

Code: N 2203

 

Deze nanny heeft meer dan 10 jaar oppaservaring. Ook heeft ze gedurende 3 jaar op een kinderdagverblijf gewerkt. Ze is zich na haar opleidiing blijven professionaliseren. Ze heeft verschillende cursussen gevolgd, o.a. over de omgang met kinderen met een stoornis. Ze is in het bezit van een auto.

Neem contact op

Een nanny uit Noordwijkerhout zoekt een familie.

Code: N 2211

Ze heeft HBO-pedagogiek gestudeerd en is momenteel bezig met een thuisopleiding Creatieve Therapie. Ze heeft al jong 8 jaar oppaservaring opgedaan. Daarnaast heeft ze 2 jaar op een kinderdagverblijf gewerkt en 1,5 jaar in een logeerhuis voor gehandicapte kinderen. Verder begeleidt ze momenteel een gehandicapt kindje en een kindje met hechtingsproblematiek. Naast deze werkzaamheden wil ze graag als nanny aan de slag. Ze is beschikbaar op maandag, woensdag en vrijdagmiddag.

Neem contact op

Nanny uit Katwijk zoekt een gezin.

Code: N 2221

Deze nanny heeft gedurende 6 jaar in de thuiszorg gewerkt, voornamelijk bij jonge gezinnen. Ook heeft ze 1 jaar ervaring als nanny. Verder heeft ze altijd veel opgepast op haar eigen nichtjes en neefjes. Ze heeft een auto tot haar beschikking.

Neem contact op

Voor een nanny uit Katwijk zoeken wij een leuk gezin.

Code: N 2223

Voor een nanny uit Katwijk zoeken wij een leuk gezin. Ze is 20 jaar en vindt het ontzettend leuk om met kinderen om te gaan. Ze is volledig gekwalificeerd, waardoor u recht heeft op kinderopvangtoeslag. Ze is beschikbaar van maandag t/m vrijdag.

Neem contact op

Een nanny uit Katwijk aan Zee past heel graag op uw kinderen.

Code: N 2225

Zij volgde de opleiding SPW3, waarmee je kunt werken in de kinderopvang. Ze liep stage op een kinderdagverblijf. Ze merkte dat er weinig ruimte was voor persoonlijke aandacht in een wat grotere groep. Zij wil die aandacht juist wel kunnen geven. Ze is gestopt met haar SPW3 en overgestapt naar de gastouderopleiding, de MBO2 Zorg&Welzijn. Deze heeft ze met goed gevolg afgerond. Ze heeft oppaservaring. Ze is lief, zorgzaam, betrokken en enthousiast. De spontaniteit van kinderen spreekt haar aan. Ze vindt het belangrijk om hen normen en waarden mee te geven. Ze is bezig met haar rijbewijs.

Neem contact op

Een nanny in de buurt van Rijsburg / Wassenaar is per 1januari 2013 weer beschikbaar voor de woensdag en vrijdag.

Code: N 2231

Een nanny in de buurt van Rijsburg / Wassenaar is per 1januari 2013 weer beschikbaar voor de woensdag en vrijdag. Ze werkt al 5 jaar als gastouder. Daarvoor heeft ze op een kinderdagverblijf gewerkt.

Neem contact op

Nanny uit Katwijk zoekt een leuk gezin

Code: N 2225-2

Deze nanny heeft de opleiding Pedagogisch Werker niveau 3. Met dit diploma mag je ook op een kinderdagverblijf werken. Inclusief haar stageperiode heeft ze 4 jaar ervaring op een kinderdagverblijf. Nu wil ze graag als nanny gaan werken bij een gezin thuis. Er is dan veel meer ruimte voor persoonlijke aandacht voor de kinderen. Kinderen komen makkelijk naar haar toe. Ze vindt het heerlijk om met hen te werken. 

Neem contact op

Nanny uit Wassenaar zoekt een leuk gezin

Code: N 2241

Deze nanny is 25 jaar. Tijdens haar opleiding heeft ze stage gelopen in de jeugdzorg. Daar heeft ze gewerkt met kinderen met een gedragsstoornis. Ook heeft ze stage gelopen als onderwijsassistent op een basisschool. Na haar opleiding te hebben afgerond heeft ze gedurende 2 jaar gewerkt in de naschoolse opvang.    Na haar vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika wil ze vanaf juli 2013 als nanny gaan werken bij een gezin thuis. Ze heeft daartoe ook een speciale nannytraining gevolgd. Ze is zorgzaam, ondernemend en sportief. Ze wil lekker met de kinderen naar buiten gaan om bijv. te wandelen, naar de speeltuin te gaan of te voetballen. Ze houdt er echter ook van om gezellig met hen te knutselen e.d. 

Neem contact op

Een nanny uit Leidschendam zoekt een leuk gezin.

Code: N 2262

Deze nanny heeft gedurende 5 jaar gewerkt op een kinderdagverblijf. Ze vindt het leuk om met kinderen te werken. Elk kind is weer anders. Kinderen voelen zich prettig bij haar. Ze straalt rust uit en heeft veel geduld. Ze onderneemt graag dingen met de kinderen.

Neem contact op

Een nanny uit Leidschendam zoekt een gezin.

Code: N 2265

Deze nanny is onderwijsassistent en volgt momenteel de avondopleiding aan de PABO. Daarnaast heeft ze op een basisschool de verantwoording over een kleuterklas met 12 kleuters. Ze vindt dat erg leuk om te doen. Ze zoekt nu voor 20 uur per week een gezin waar zij als nanny kan werken. Ze is 20 uur per week beschikbaar. Ze heeft een auto tot haar beschikking.

Neem contact op

Nanny uit Leidschendam zoekt er nog een gezin bij.

Code: N 2266

Deze nanny werkt op de maandag en woensdag bij een gezin in Scheveningen. Ze is op zoek naar een tweede gezin. Ze heeft al 4 jaar ervaring als nanny. Ze heeft een lieve labrador retriever. Als het kan neemt ze haar hond mee naar haar werk. Ze heeft een auto tot haar beschikking.

Neem contact op

Nanny uit Leidschendam zoekt een leuk gezin.

Code: N 2266

Deze leerkracht basisonderwijs werkt al enige tijd als nanny bij gezinnen thuis. Ze is 27 jaar en woont sinds kort in Leidschendam en zoekt een leuk gezin in de buurt. 

Neem contact op

Ervaren nanny zoekt voor 2 dagen per week een gezin.

Code: N 2271

Ze is 25 jaar en heeft gedurende een aantal jaren gewerkt op een kinderdagverblijf en in de naschoolse opvang. Naast de wettelijk vereiste opleidingen, heeft ze een speciale nannytraining gevolgd. Ze kwalificeert zichzelf als betrouwbaar, zelfstandig, flexibel, energiek, creatief, enthousiast en leergierig. Haar hobby's zijn: koken, bakken, dansen, wandelen, lezen en creatief bezig zijn. Ze werkt erg graag met kinderen. 

Neem contact op

Een nanny uit Voorburg zoekt een leuk gezin.

Code: N 2272

Deze enthousiaste, behulpzame en zorgzame nanny heeft net haar diploma gehaald en wil nu heel graag aan de slag. Ze is   dol op kinderen en ondernemend. Ze houdt van kinderen en vindt het leuk om activiteiten met hen te doen. Lekker naar buiten gaan hoort daar ook bij. 

Neem contact op

Nanny uit Den Haag, werkzaam geweest in de kraamzorg, zoekt een leuk gezin.

Code: N 2273

Deze nanny is jaren werkzaam geweest in de kraamzorg. Ook heeft ze ervaring op een kinderdagverblijf. Daarvóór was zij o.a. publieksvoorlichter van de Rijksoverheid en filiaalmanager in een winkel.  Ze is sociaal, communicatief sterk, zorgzaam en heeft gevoel voor humor. Haar hobby's zijn: lezen, schrijven, koken, muziek, theater en geschiedenis. 

Neem contact op

Een nanny uit Rijswijk wil graag op uw kinderen passen.

Code: N 2284

Ze is vriendelijk en kan zich goed inleven in kinderen. Ze vindt het geweldig om met kinderen te mogen werken. Ze biedt de kinderen afwisselende activiteiten, zoals bewegen, knutselen, dansen, zingen, etc.

Neem contact op

Een nanny uit Rijswijk is vanaf mei 2013 beschikbaar op de maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Code: N 2285 

Een nanny uit Rijswijk is vanaf mei 2013 beschikbaar op de maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Ze is 21 jaar en heeft ervaring met kinderen in de leeftijd an 0 t/m 12 jaar. Gedurende 3,5 jaar heeft zij opgepast voor een gezin. Verder heeft ze o.a. stage gelopen op een basisschool voor moeilijk opvoedbare kinderen. Ook heeft ze voor de periode van een half jaar stage gelopen op een kinderdagverblijf. 

Ze laat kinderen vrij om te bepalen wat ze willen doen. Ze vindt het belangrijk om gezond eten te stimuleren. Verder gaat ze graag met de kinderen naar buiten, ook als het wat kouder is. 

Neem contact op

Een nanny uit Wateringen zoekt een leuk gezin.

Code: N 2291 

Een nanny uit Wateringen zoekt een leuk gezin. Ze heeft de opleiding SPW3 afgerond. Tijdens deze opleiding heeft ze verschillende oppasbaantjes gehad en heeft ze stage gelopen op een basisschool in de kleutergroep en op een kinderdagverblijf en een peuterspeelzaal. Na haar opleiding heeft ze gewerkt op een kinderdagverblijf in de baby- en peutergroep. 

Ze vindt het leuk om bezig te zijn. Ze knutselt en tekent graag. Ze houdt van dieren. Ze heeft er thuis een aantal, waaronder een paard. De nanny heeft een rijbewijs, maar rijdt zelf met een scooter of fiets. 

Neem contact op

Zorgzame nanny in Leiden zoekt een gezin.

Code: N 2311-2

Een ervaren nanny uit Leiden zoekt een gezin. Ze is 37 jaar en is lief en zorgzaam. Normen en waarden staan bij haar in een hoog vaandel. Gezonde voeding vindt ze belangrijk. Ze wil graag een goede sfeer en gezelligheid creeëren voor de kinderen en hen een leuke, afwisselende dag bezorgen.

Neem contact op

Een zeer ervaren nanny uit Leiden zoekt een leuk gezin.

Code: N 2312

Een zeer ervaren nanny uit Leiden zoekt een leuk gezin. Een aantal jaren geleden heeft ze een half jaar lang als au pair gewerkt in Dublin. Daarna heeft zij 4 jaar op een kinderdagverblijf gewerkt. Ze is spontaan, positief, creatief, sportief en consequent. Ze gaat graag met de kinderen naar buiten als het weer het toelaat. 

Neem contact op

Zeer ervaren nanny uit Zoetermeer is weer beschikbaar

Code: N 2313

Deze nanny is 30 jaar en heeft zelf een kindje van 1,5 jaar oud. In het verleden heeft zij in de jeugdgevangenis gewerkt als pedagogisch medewerker. Ook heeft ze in de gehandicaptenzorg gewerkt. Daarnaast heeft ze 10 jaar ervaring als nanny. Ze is vrolijk, enthousiast en ondernemend. Ze vindt duidelijkheid erg belangrijk voor kinderen. Het betreft een dubbel bovenhuis (1e en 2e etage). Er is een speeltuin naast de woning en ze is lid van een speeltuinvereniging. Ook gaat ze vaak naar de kinderboerderij, de bibliotheek en de spelotheek. 

Neem contact op

Nanny uit Leiden zoekt weer een gezin.

Code: N 2321

Een nanny uit Leiden is weer op zoek naar een gezin. Het gezin waar ze momenteel werkt gaat verhuizen, dus vanaf mei is deze nanny weer beschikbaar. 

Neem contact op

Zeer flexibele nanny beschikbaar in Leiden.

Code: N 2324

Zeer flexibele nanny beschikbaar in Leiden. Ze is spontaan en staat positief in het leven. Ook is zij heel geduldig. Ze onderneemt graag leuke dingen met de kinderen. Ze heeft een eigen paard dat staat gestald op een boerderij in Zoeterwoude. Ze neemt haar oppaskinderen daar graag mee naar toe, als zij dat leuk vinden en als de ouders dat uiteraard goed vinden. Ze is 7 dagen per week beschikbaar!


Neem contact op

Een nanny uit Leiden zoekt een leuk gezin.

Code: N 2331

Een nanny uit Leiden zoekt een leuk gezin. Ze heeft een opleiding als onderwijsassistent (MBO4) Daarvoor heeft ze veel stage gelopen op verschillende basisscholen en in het speciaal basisonderwijs. Vervolgens heeft ze een jaar gewerkt op een naschoolse opvang. Verder heeft ze 4 jaar oppaservaring bij gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar. Ze wil nu heel graag gaan werken als nanny bij een gezin thuis. Ze is beschikbaar op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. 

Neem contact op

Een nanny/gastouder uit Leiden biedt naschoolse opvang.

Code: N/G 2331

Ze wil het liefst alleen naschoolse opvang bieden. Dat kan bij een gezin thuis, maar het is ook mogelijk in haar eigen woning. Ze woont in de buurt van postcode 2331. Ze heeft ervaring in de naschoolse opvang en vindt het erg leuk om activiteiten met kinderen te ondernemen, zoals koken, bakken en andere gezellige dingen. Ze heeft twee paarden en heeft een opleiding tot cultureel werker.

Neem contact op

Docente beeldende kunst en vormgeving wil ook als nanny aan de slag in Leiden.

Code: N 2332

Deze nanny staat voor de klas op woensdag, donderdag en vrijdag als docente beeldende kunst en vormgeving. Daarnaast wil ze graag als nanny werken bij een familie in de buurt van Leiden. Daarvoor is zij beschikbaar op maandag en dinsdag. Ze heeft een aantal jaren oppaservaring en heeft ook ervaring als nanny in een gezin. 

Neem contact op

Nanny beschikbaar in Leiderdorp

Code: N 2352

Deze nanny heeft zelf een kind van 7 jaar. Ze heeft veel geduld en ze vindt het belangrijk om kinderen normen en waarden bij te brengen en hen te leren respectvol met elkaar om te gaan. Ze onderneemt leuke dingen met de kinderen.

Neem contact op

Een nanny uit Warmond zoekt een gezin.

Code: N 2361

Deze nanny heeft de opleiding Sociale Dienstverlening afgerond. Ze heeft gedurende 3 jaar op een kinderdagverblijf gewerkt. Ook heeft ze gewerkt bij de Stichting Jeugd & Samenleving. Daar begeleidde ze ouders met het stimuleren van de ontwikkeling van kinderen. Ze is enthousiast en werkt graag met kinderen. Ze vindt het belangrijk om ieder kind de kans te geven alles te kunnen leren en hen uitdagingen te bieden. Dit op basis van vertrouwen. Ze studeert momenteel  en is beschikbaar op donderdag en vrijdag en in de schoolvakanties.

Neem contact op

Nanny uit Rijpwetering beschikbaar

Code: N 2375

Deze nanny heeft gedurende 3 jaar op een kinderdagverblijf gewerkt. Sinds kort werkt ze als nanny bij een gezin met twee kinderen, waaronder een baby. Ze zoekt nog een tweede gezin. Ze is nog beschikbaar op maandag, dinsdag en donderdag. Ze is sociaal en vindt rust, veiligheid en vertrouwen erg belangrijk. Ze heeft de beschikking over een auto.

Neem contact op

Voor een nanny uit Den Haag zoeken wij een leuk gezin.

Code: N 2493

Voor een nanny uit Den Haag zoeken wij een leuk gezin. Ze is 21 jaar en vindt het ontzettend leuk om met kinderen om te gaan. Ze is volledig gekwalificeerd, waardoor u recht heeft op kinderopvangtoeslag. Ze is beschikbaar van maandag t/m vrijdag.

Neem contact op

Leidster van kinderdagverblijf is op dinsdag en donderdag beschikbaar als nanny!!!

Code: N 2497

Voorheen heeft deze nanny gedurende 10 jaar in de gehandicaptenzorg gewerkt. Momenteel werkt ze 3 dagen per week op een kinderdagverblijf. De overige twee dagen (dinsdag en donderdag) wil ze als nanny kinderen opvangen bij een gezin thuis. Zelf heeft ze een zoon van 16 jaar. Ze onderneemt leuke activiteiten met de kinderen.

Neem contact op

Nanny uit Den Haag beschikbaar.

Code: N 2511

Deze nanny heeft zelf 2 kinderen in de leeftijd van 1,5 jaar en 10 jaar. Zij heeft haar diploma voor Medewerker Maatschappelijke Zorg. Daarmee mag je in de kinderopvang werken. Momenteel volgt zij de studie Sociale Maatschappelijke Dienstverlening. Daarnaast wil ze graag als nanny bij een gezin aan het werk. Ze zou wel graag haar eigen zoontje willen meenemen. Ze is beschikbaar op maandag, dinsdag en woensdag.

Neem contact op

Voor een nanny uit Den Haag zoeken wij een leuk gezin.

Code: N 2512

Voor een nanny zoeken wij een leuk gezin. Ze woont zelf in Den Haag en is afgestudeerd pedagogisch werker. Ze is 20 jaar en heeft ervaring met moeilijk opvoedbare kinderen.

Deze nanny vindt het ontzettend leuk om met kinderen om te gaan. Ze is volledig gekwalificeerd en beschikbaar van maandag t/m vrijdag, maar ook het weekend is bespreekbaar.  

Neem contact op

Een nanny uit Den Haag is beschikbaar.

Code: N 2512-2

Deze nanny heeft de opleiding voor onderwijsassistent afgerond. Momenteel volgt zij in de avonduren de PABO. Dat is de opleiding voor leerkracht basisonderwijs. Tijdens haar opleiding wil ze op doordeweekse dagen, maar eventueel ook in het weekend, graag bij u thuis op uw kinderen passen. Ze heeft een auto tot haar beschikkng.

Neem contact op

Ervaren nanny is op zoek naar een leuk gezin in de buurt van Den Haag.

Code: N 2515

Ervaren nanny is op zoek naar een leuk gezin in de buurt van Den Haag. Zij heeft gedurende 4 jaar gewerkt op een kinderdagverblijf en wil nu graag als nanny werken in een gezin. Ze werkt erg graag met kinderen, maar vindt het geen probleem om ook wat huishoudelijk werk te verrichten. Ook kookt ze graag. 

Deze nanny beschikt over een auto, dus het is geen probleem als het gezin wat verder uit de buurt woont.

Neem contact op

Zeer ervaren nanny zoekt een gezin.

Code: N 2515-2

Deze nanny (27 jaar) heeft al 6 jaar gewerkt bij gezinnen thuis.Ze werkt graag met kinderen. Ze is spontaan, flexibel en vindt het belangrijk om duidelijke grenzen aan te geven naar kinderen. Zelf is ze ook moeder van een baby.

 

Neem contact op

Een nanny uit Den Haag zoekt een gezin.

Code: N 2516

Een nanny uit Den Haag zoekt een gezin. Ze is beschikbaar op dinsdag en donderdag.

Neem contact op

Nanny uit Den Haag zoekt een gezin.

Code: N 2516-2

Deze nanny heeft zelf twee kinderen in de leeftijd v an 15 en 19 jaar. In het verleden heeft ze een eigen meubelmakerij gehad. Nu haar kinderen wat ouder zijn wil ze als nanny gaan zorgen voor kinderen bij een gezin thuis. Ze houdt van joggen, fietsen, lezen en leuke dingen doen met haar kinderen.

Neem contact op

Een zeer ervaren nanny zoekt een leuk gezin in of rond Den Haag.

Code: N 2521

Een zeer ervaren nanny zoekt een leuk gezin in of rond Den Haag. Zij heeft gedurende 13 jaar in de kinderopvang gewerkt. Ze heeft op een kinderdagverblijf gewerkt, maar ook op een peuterspeelzaal en in de naschoolse opvang. In het verleden heeft zij ook de opleiding voor kraamzorg gedaan en ze heeft gewerkt in de ouderenzorg. Kortom, iemand met veel ervaring, waar u gerust uw kinderen aan kunt toevertrouwen.

Toen ze zelf kinderen kreeg is ze als gastouder kinderen bij zichzelf thuis gaan opvangen. Nu wil zij echter bij een gezin thuis de opvang voor de kinderen verzorgen voor 3 a 4 dagen per week.

Neem contact op

Nanny uit Den Haag

Code: N 2522

Deze nanny heeft in het verleden een opleiding voor haarstyling en visagie gevolgd. Daarna heeft ze de opleiding voor Sociaal Pedagogisch Medewerker gedaan, waarmee je in de kinderopvang mag werken. Ze heeft 1 jaar op een kinderdagverblijf gewerkt en is daarna als gastouder kinderen gaan opvangen bij zichzelf thuis. Dat heeft ze gedurende 4 jaar gedaan. Ondertussen is ze steeds oproepkracht gebleven voor het kinderdagverblijf, waar ze daarvóór heeft gewerkt. Nu wil ze graag als nanny aan de slag bij een gezin thuis. Ze vindt het leuk om dingen te ondernemen met de kinderen. Ze vindt het belangrijk om lekker met hen naar buiten te gaan. Ze sport veel en kan goed koken. Ze is allergisch voor dieren met een vacht. 

Neem contact op

Een nanny in de buurt van postcode 2523 zoekt een leuk gezin om bij op te passen.

Code: N 2523

Een nanny in de buurt van postcode 2523 zoekt een leuk gezin om bij op te passen. Ze heeft 3 jaar gewerkt op een kinderdagverblijf. Ze vindt het leuk om actief met de kinderen bezig te zijn.. Ze gaat, als het weer het toelaat, ook zeker met de kinderen naar buiten. Ze is sociaal, flexibel en vindt een open communicatie belangrijk. Ze is beschikbaar van maandag t/m vrijdag en eventueel ook af en toe in het weekend. 

Neem contact op

Een zeer ervaren nanny uit Den Haag zoekt een leuk gezin.

Code: N 2525

Een zeer ervaren nanny uit Den Haag zoekt een leuk gezin. Sinds 5 jaar werkt zij als nanny bij gezinnen thuis. Daarvoor heeft ze op ministeries en bij gemeenten gewerkt als baliemedewerkster. Ze vindt het echter heel leuk om kinderen om zich heen te hebben en ze kan goed met hen omgaan. Daarom is ze dit werk gaan doen. Ze is eerlijk, betrouwbaar en spontaan. (Ze is allergisch voor huisdieren.) Deze nanny is beschikbaar van maandag t/m vrijdag.

Neem contact op

Een nanny uit Rijnsburg zoekt een gezin.

Code: N 2231

Deze nanny heeft op een kinderdagverblijf gewerkt en wil nu gaan werken als oppas aan huis. Ze gaat graag met de kinderen naar buiten. 

Neem contact op

Een nanny uit Leiden zoekt een leuk gezin.

Code: N 2332

Een nanny uit Leiden zoekt een leuk gezin. Ze is geduldig, zorgzaam, lief en spontaan. Ze is dol op kinderen en vindt het leuk om met hen naar buiten te gaan, koekjes te bakken etc. Tegen wat huishoudelijk werk en koken heeft ze geen bezwaar. 

Neem contact op

Zeer ervaren nanny uit Den Haag zoekt een gezin.

Code: N 2531

Deze nanny heeft gedurende 4 jaar in de kraamzorg gewerkt en vervolgens 7 jaar op een kinderdagverblijf. Ze heeft een zeer vriendelijke uitstraling en is flexibel.

Neem contact op

Nanny uit Den Haag beschikbaar.

Code: N 2531-2

Deze nanny heeft 2 jaar ervaring op een kinderdagverblijf. Ze is stressbestendig, ondernemend en houdt van uitdagingen. Ze is creatief en wil dat ook spelenderwijs overbrengen op de kinderen. Ze vindt het ook prima om huishoudelijke taken te doen. 

Neem contact op

Een nanny uit Den Haag zoekt een leuk gezin.

Code: N 2533

Een nanny uit Den Haag zoekt een leuk gezin. Ze is 26 jaar en heeft gedurende 4 jaar gewerkt als onderwijsassistent. Ook heeft ze oppaservaring. Ze wi nu graag als nanny aan de slag.

Neem contact op

Nanny uit Den Haag is op zoek naar een gezin.

Code: N 2533-2

Ze is 25 jaar en heeft zelf een dochtertje van 10 maanden. Ze vindt het belangrijk om lekker met de kinderen naar buiten te gaan en om creatief met hen bezig te zijn. Ze heeft een zeer vriendelijke uitstraling. 

Neem contact op

Een nanny, woonachtig in Den Haag, wil graag aan het werk in een leuk gezin.

Code: N 2542

Een nanny, woonachtig in Den Haag, wil graag aan het werk in een leuk gezin. Ze is volledig gekwalificeerd en beschikbaar van maandag t/m vrijdag. Ze houdt ervan om leuke en gezellige dingen met de kinderen te doen, zoals lezen en knutselen of lekker naar buiten gaan.

Neem contact op

Nanny uit Den Haag zoekt gezin

Code: N 2542-2

Deze nanny is 56 jaar en heeft zelf 4 kinderen, waarvan de jongste 16 jaar is. Ook is ze al oma. Ze past al 5 jaar op haar kleindochter, vanaf haar geboorte, maar ze heeft haar hele leven al opgepast. Ze heeft dus ruimschoots ervaring met kinderen. Ze heeft de gastouderopleiding gevolgd, waardoor ze nu ook officieel als nanny of gastouder mag werken.

Neem contact op

Nanny beschikbaar in Den Haag

Code: N 2543

Een nanny in Den Haag is op zoek naar een nieuw gezin. Ze heeft al een jaar ervaring. Deze nanny is rustig, geduldig en behulpzaam. Ze vindt het belangrijk om de ontwikkeling van de kinderen optimaal te stimuleren. Ze vindt het leuk om veel activiteiten met de kinderen te ondernemen, zoals naar buiten gaan, bijvoorbeeld naar de speeltuin of gezellig knutselen. 

Neem contact op

Een ervaren nanny uit Den Haag zoekt een leuk gezin.

Code: N 2544

Een ervaren nanny uit Den Haag zoekt een leuk gezin. 

Ze heeft een jaar stage gelopen op een peuterspeelzaal en ze past al sinds 7 jaar op. Het begon met haar pasgeboren neefje tot, sinds een tijdje, officieel gastouderwerk. Ze heeft ervaring als nanny in een gezin met een tweeling van 5 jaar en nog een jongetje van 7 jaar. Daarnaast heeft ze ook een jongen van 10 jaar opgevangen, die licht autistisch is en adhd heeft. Bij kinderen met deze stoornis is het vooral belangrijk om veel structuur aan te bieden. Dat is eigenlijk voor alle kinderen heel goed en dat doet zij dus ook. Ze is duidelijk en consequent naar de kinderen toe. Ze vindt het geweldig om met kinderen te werken en onderneemt leuke dingen met hen. Knutselen of koekjes bakken doet ze ook graag met de kinderen.

Ze heeft een opleiding Sociaal Cultureel werk niveau 4 afgerond alsmede de opleiding MBO Zorg & Welzijn niveau 2 . Verder heeft zij de propedeuse afgerond van de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Daar stopt ze voorlopig even mee. Wellicht wil ze dit in de toekomst afmaken, maar dan als deeltijdopleiding in de avonduren.

Neem contact op

Ervaren nanny uit Den Haag is weer beschikbaar

Code: N 2544-2

Deze nanny heeft gedurende 7 jaar op een kinderdagverblijf gewerkt. Vervolgens is ze als nanny gaan werken bij gezinnen in huis. Dat doet ze inmiddels al 4 jaar. Ze heeft een zoontje van 2 jaar dat ze graag mee zou willen nemen. 

Neem contact op

Ervaren nanny uit Den Haag wil graag zorg dragen voor uw kinderen.

Code: N 2548

Deze nanny is spontaan, veelzijdig en heeft een brede interesse. Ze heeft werkervaring als acteur, danser en muzikant. Sinds 2004 heeft ze ervaring opgedaan in de Kinderopvangbranche als pedagogisch werker en manager. Ook heeft ze als video-interactiebegeleider medewerkers van kinderdagverblijven gecoached bij lastige opvoedsituaties. 

“Leer het mij zelf te doen” en “Jong geleerd, oud gedaan” zijn voor haar uitspraken waar ze door geboeid is. Ze vindt het geweldig mooi om te zien hoe kinderen reageren en zich ontwikkelen bij persoonlijke pedagogische begeleiding, met veel aandacht voor taal en spel-/leerbelevingen. Ze is bijvoorbeeld enorm trots wanneer een kind van 2 jaar luistert naar muziek, spontaan een trompet of cajon herkent en dit ook benoemt, vervolgens zelf in spel initiatieven neemt om zich creatief te uiten in dans, muziek en dergelijke. De kwaliteit en creativiteit in pedagogisch denken, tact en handelen maakt hierin het verschil. Tevens vindt ze het zeer inspirerend om nieuwe inzichten te volgen over dit soort onderwerpen en de verschillende effecten hiervan op het (kinder)brein, lichaam en gedrag.

Opleidingsniveau: HBO+

 

Neem contact op

Uiterst ervaren nanny zoekt gezin

Code: N 2551

Deze heeft gedurende 12 jaar gewerkt in de kinderopvang. Ze is 38 jaar en wil nu als nanny bij een gezin thuis gaan werken voor 2 of 3 dagen per week. 

Neem contact op

Een nanny uit Den Haag zoekt een leuk gezin.

Code: N 2552

Een nanny uit Den Haag zoekt een leuk gezin. Zelf heeft ze een zoontje van 3 jaar. Haar moeder was gastouder, dus ze is opgegroeid met gastkindjes. Het was voor haar niet moeilijk om te kiezen wat ze zelf wilde gaan doen. Zorgen voor kinderen geeft haar veel voldoening. Tijdens haar opleiding heeft ze gedurende 2 jaar gemiddeld 4 dagen per week stage gelopen in het basisonderwijs. Ook heeft ze 2 jaar gemiddeld 3 dagen per week stage gelopen op een kinderdagverblijf. Na haar opleiding is ze gaan werken op een kinderdagverblijf. Nu wil ze als nanny aan de slag. 

Ze is sociaal, vriendelijk, behulpzaam en flexibel. Ze vindt het belangrijk om consequent te zijn naar kinderen en hen te begeleiden in hun ontwikkeling. 

Neem contact op

Nanny uit Den Haag beschikbaar

Code: N 2553

Deze nanny heeft gedurende 7 jaar in de pleegzorg gewerkt. Ze heeft echter heel veel plezier in het werken met kinderen. Ze vindt het leuk om hen dingen bij te brengen. Ze vindt het belangrijk om lekker met de kinderen naar buiten te gaan, ook bij minder mooi weer. Ze is vrolijk, enthousiast en goed in haar werk.

Neem contact op

Nanny uit Den Haag zoekt een gezin.

Code: N 2553-2

Deze nanny heeft zelf 2 kinderen in de leeftijd van 16 en 18 jaar. Ze heeft gedurende ruim 8 jaar op een kinderdagverblijf gewerkt en wil nu graag als nanny aan de slag bij een familie thuis.

Neem contact op

Nanny zoekt een gezin.

Code: N 2555

Een nanny uit Den Haag is op zoek naar een gezin. Ze heeft 7 jaar oppaservaring en ze heeft gedurende 3 jaar op een kinderdagverblijf gewerkt. Ze is geduldig, vrolijk en staat positief in het leven. Ze houdt ervan om leuke dingen met de kinderen te ondernemen. Ze heeft er geen bezwaar tegen om ook wat huishoudelijk werk te verrichten of de maaltijd te verzorgen.

Neem contact op

Ervaren nanny beschikbaar

Code: N 2562

Een ervaren nanny uit Den Haag zoekt een gezin. Ze heeft op een kinderdagverblijf gewerkt. Ook heeft ze op een internationale school gewerkt in de buitenschoolse opvang. Verder heeft ze al 4 jaar ervaring als nanny. Ze heeft een HBO werk- en denkniveau. Ze spreekt naast Nederlands ook vloeiend Engels. Desgewenst kan ze uw kinderen Engels leren. 

Deze nanny is zelfstandig en flexibel. Ze is weer beschikbaar vanaf september.

Neem contact op

Een nanny uit Den Haag is beschikbaar.

Code: N 2562-2

Deze nanny is 57 jaar en heeft al 5 kleinkinderen. Ze komt uit Frankrijk, maar woont al 34 jaar in Nederland. Ze vindt het geweldig om samen met kinderen activiteiten te ondernemen. Ze is wel allergisch voor huisdieren.

Neem contact op

Een nanny in de buurt van postcode 2562 zoekt een leuk gezin voor twee dagen per week

Code: N 2562-3

Een lieve nanny in de buurt van postcode 2562 zoekt een leuk gezin voor twee dagen per week. Ze heeft al 7 jaar als gastouder gewerkt, maar vindt het nu leuk om als nanny in een gezin voor de kinderen te zorgen. Zelf heeft ze een zoontje van 8 maanden. Ze gaat graag met de kinderen naar buiten. Ze vindt het belangrijk om de kinderen veel aandacht te geven. Ze is consequent naar de kinderen toe en vindt regelmaat erg belangrijk.

Neem contact op

Nanny uit Den Haag zoekt gezin.

Code: N 2563

Een nanny uit Den Haag met een tweede graads lesbevoegdheid kunstgeschiedenis zoekt een leuk gezin. Ze is sociaal en vindt het leuk om creatief met kinderen bezig te zijn. Ook houdt ze van voorlezen. Ze vindt het belangrijk om de leergierigheid van kinderen te prikkelen. Ze beschikt over pedagogische en didactische kwaliteiten.

Neem contact op

Een zeer ervaren nanny in de buurt van postcode 2565 is weer beschikbaar vanaf de 2e week van januari 2013.

Code: N 2565

Een zeer ervaren nanny in de buurt van postcode 2565 is weer beschikbaar vanaf de 2e week van januari 2013, op de maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Ze vindt het leuk om lekker met de kinderen naar buiten te gaan, bijvoorbeeld naar het strand, het bos, de speeltuin of de kinderboerderij. Bij slecht weer vermaken zij en de kinderen zich met knutselen, tekenen, boekjes lezen of iets lekkers bakken.  

Ze vindt het geen probleem om licht huishoudelijk werk te verrichten of om de kinderen naar hun sport of clubje te brengen.  

Neem contact op

Een nanny uit Den Haag zoekt een gezin.

Code: N 2565-2

Een nanny uit Den Haag zoekt een gezin. Ze is 20 jaar en spreekt naast Nederlands ook vloeiend Engels. Tijdens haar opleiding heeft ze gedurende 1 jaar gemiddeld 3 dagen per week stage gelopen op een kinderdagverblijf bij de babygroep en gedurende 1 jaar op een peuterspeelzaal. Verder heeft ze 5 jaar oppaservaring met kinderen van verschillende leeftijden. Ze is sociaal en geduldig. Ze vindt het belangrijk om duidelijk grenzen aan te geven bij kinderen. Ze vindt het leuk om met hen te werken en gezellige dingen met hen te doen, zoals voorlezen en knutselen. 

Neem contact op

Nanny uit Den Haag zoekt een leuk gezin.

Code: N 2565-3

Nanny uit Den Haag zoekt een leuk gezin. Tijdens haar opleiding "Sociaal Pedagogisch Medewerker Kinderopvang" heeft ze gedurende een jaar gemiddeld 3 dagen per week stage gelopen op een kinderdagverblijf. Datzelfde heeft ze gedaan op een peuterspeelzaal. Daarnaast heeft ze jarenlange oppaservaring, ook in grotere gezinnen en voor hele dagen. 

Ze is sociaal en vindt het belangrijk om leuke dingen met de kinderen te doen, zoals knutselen en voorlezen. Ze geeft duidelijke grenzen aan naar kinderen. 

Neem contact op

Nanny uit Den Haag

Code: N 2572

Deze nanny heeft 3 jaar ervaring op een kinderdagverblijf. Momenteel heeft zij een leidinggevende functie in een supermarkt. Daarnaast is zij voor 3 dagen per week beschikbaar als nanny (op maandag, dinsdag en donderdag). Haar hobby's zijn: dansen, koken, muziek luisteren. Ze heeft een auto tot haar beschikking. 

Neem contact op

Een ervaren nanny uit Den Haag zoekt weer een nieuw gezin.

Code: N 2573

Een ervaren nanny uit Den Haag zoekt weer een nieuw gezin. Ze heeft reeds 2 jaar als nanny gewerkt. Daarnaast heeft ze ervaring in de gehandicaptenzorg. Ook daar heeft zij met kinderen gewerkt. Ze is beschikbaar van maandag t/m vrijdag. 

Neem contact op

Nanny uit Den Haag beschikbaar.

Code: N 2573

Deze nanny heeft gedurende 5 jaar gewerkt in de kinderopvang. Sinds 4 jaar werkt zij als nanny bij gezinnen thuis. Ze is lief, flexibel, gemotiveerd en kan goed met kinderen overweg. 

Neem contact op

Nanny uit Den Haag beschikbaar.

Code: N 2573

Deze nanny heeft 6 jaar op een kinderdagverblijf gewerkt en wil nu graag kinderen gaan opvangen bij mensen thuis.

Neem contact op

Een zeer ervaren nanny wil graag op uw kinderen passen.

Code: NG 2574

Een zeer ervaren nanny wil graag op uw kinderen passen. Ze heeft zelf ook 2 kinderen, één van 9 maanden en één van 4 jaar. Zij gaan niet mee naar het oppasadres. Voorheen heeft zij 7 jaar op een kinderdagverblijf gewerkt. Daarna heeft ze 2 jaar als gastouder kinderen opgevangen, maar ze vindt het ook leuk om als nanny te gaan werken in een gezin. Ze onderneemt graag leuke dingen met de kinderen. 

Neem contact op

Nanny met bakfiets

Code: N 2583

Deze nanny heeft 5 jaar ervaring op een kinderdagverblijf. Ook heeft ze een jaar als nanny gewerkt bij een gezin thuis. Ze wil graag haar eigen dochtertje meenemen. Ze beschikt over een bakfiets. Daarmee neemt ze de kinderen mee naar het strand, bos etc. Ze is ondernemend en trekt er dus graag op uit met de kids. 

Neem contact op

Een ervaren nanny zoekt een leuk gezin in of rond Den Haag.

Code: N 2585

Een ervaren nanny zoekt een leuk gezin in of rond Den Haag. Ze is 52 jaar. In het verleden heeft ze gewerkt als doktersassistente. Ook heeft zij haar propedeuse psychologie gedaan. Verder heeft zij ervaring in het onderwijs als onderwijsassistente. Zelf heeft ze 3 kinderen die al wat ouder zijn. (16, 24 en 25 jaar) Ze miste de omgang met jonge kinderen en werkt daarom tegenwoordig als nanny. Dat bevalt haar goed. De opvang in haar huidige gezin gaat stoppen, dus ze is nu op zoek naar een andere familie. Ze vindt het ook leuk om kinderen desgewenst te begeleiden bij hun huiswerk. 

Neem contact op

Nanny uit Den Haag zorgt graag voor uw kinderen

Code: N 2586

Deze nanny, geboren in 1986), past al vanaf haar 16e jaar op kinderen. Na haar opleiding "Helpende Zorg & Welzijn" is ze 5 jaar geleden gestart met het werken als nanny bij gezinnen in huis. Ze is spontaan, creatief, kan zich goed inleven in kinderen en voelt zich helemaal thuis tussen hen. Ze wil de kiinderen variatie en afwisseling bieden. Haar hobby's zijn lezen, zwemmen en dansen.

Neem contact op

Een zeer ervaren nanny biedt naschoolse opvang bij u thuis.

Code: N 2592

Een zeer ervaren nanny uit Den Haag biedt naschoolse opvang bij u thuis. Ze vindt het leuk om dat voor 2 of 3 dagen per week te doen, maar niet op woensdagmiddag. Ze is gedurende 42 jaar werkzaam geweest in het basisonderwijs. Ze vindt het belangrijk dat de kinderen na schooltijd lekker kunnen ontspannen. Ze vindt het leuk om de kinderen een gezellige middag te bieden door bijvoorbeeld lekker met hen naar een speeltuin te gaan. Haar leeftijd is 66 jaar.

Neem contact op

Een nanny in Delft wil graag op uw kinderen passen voor 3 dagen per week.

Code: N 2613

Een nanny in Delft wil graag op uw kinderen passen voor 3 dagen per week, op maandag, dinsdag en donderdag. Zelf heeft ze een dochtertje van 2 jaar, maar dat neemt ze niet mee naar haar oppasadres. Ze heeft een aantal jaren ervaring op een kinderdagverblijf. Ook heeft ze gedurende een jaar al als nanny in een gezin gewerkt. Ze is eerlijk, open, sociaal, flexibel en is volledig gekwalificeerd.

Neem contact op

Nanny beschikbaar in de buurt van postcode 2613.

Code N 2613–2

Wij hebben een nanny beschikbaar in de buurt van postcode 2613. Niet te ver daar vandaan, want ze komt op de fiets naar u toe. Ze heeft zelf een zoontje van bijna 2 jaar dat ze graag mee wil nemen. Ze wil graag 2 dagen per week oppassen en is beschikbaar van maandag t/m vrijdag. Ze is dol op kinderen en is volledig gekwalificeerd.! 

Neem contact op

Nanny in Delft zoekt een leuk gezin om thuis bij op te passen.

Code: N 2625

Nanny in Delft zoekt een leuk gezin om thuis bij op te passen. Ze is beschikbaar op woensdag en vrijdag. 

Zij is volledig gekwalificeerd.! Wilt u meer informatie en/of een kennismakingsgesprek? Ons telefoonnummer is 06 47061804. Of stuur een email naar: s.vanwijngaarden@gastouderland.nl

Neem contact op

Een nanny uit Delft zoekt een leuk gezin.

Code: N 2625-2

Een nanny uit Delft zoekt een leuk gezin. Ze heeft gedurende 4 jaar op een kinderdagverblijf gewerkt. Ze is 25 jaar, staat positief in het leven en is gek op kinderen. Ze onderneemt graag dingen met de kinderen. Ook bij wat minder weer gaat ze lekker met hen naar buiten. 

Neem contact op

Zeer ervaren nanny uit Nootdorp zoekt een leuk gezin.

Code: N 2631

Deze nanny is 26 jaar en woont in Nootdorp. Ze is een vrolijk, ondernemend, actief, gedreven, enthousiast en positief persoon. Ze houdt van het leven en pakt alles aan wat ze leuk vindt. Ze heeft 6 jaar op een kinderdagverblijf gewerkt als pedagogisch medewerker. Ze heeft ervaring met de leeftijd van 0 tot 12 jaar. (2 jaar op een verticale groep, 2 jaar op een peutergroep en 2 jaar op een babygroep.) Sinds 1 januari 2014 is zij voor zichzelf begonnen als nanny. Ze is werkzaam bij de vraagouders thuis. Ze werkt graag met kinderen omdat ze de omgang met kinderen leuk vindt en een bijdrage wil leveren aan hun ontwikkeling. Ze vindt het heel boeiend om te zien hoe verschillend elk kind is. Elk kind is uniek heeft zijn eigen talenten. De kinderen maken de toekomst en daarom is het heel belangrijk dat er de eerste 4 levensjaren respectvol wordt omgegaan met kinderen. Naar elkaar, met elkaar en dat ze van elkaar kunnen leren. Normen en waarden vindt ze ook belangrijk. Bijvoorbeeld “dank je wel” en “alsjeblieft” zeggen, handen wassen na een bezoekje aan het toilet en respectvol met elkaar omgaan. Ze is consequent naar de kinderen toe. Communicatie is ook heel belangrijk. Ze vertelt wat ze gaat doen als er iets gaat gebeuren, of als ze iets gaat ondernemen. Een goede voorbereiding is belangrijk. Zo merk je aan een kind het weet waar hij of zij aan toe is.

Ze zoekt nog een heel leuk gezin waar ze terecht kan met haar positiviteit, gezelligheid, leerzaamheid en ervaring. Ze is momenteel beschikbaar op de maandag (tot 14.00 uur) en de hele woensdag. 

Neem contact op

Nanny in Nootdorp is beschikbaar per februari 2013.

Code: N/G 2631-2

Nanny in Nootdorp is beschikbaar per februari 2013. Zij heeft al 3 jaar als gastouder kinderen opgevangen in haar voormalige woonplaats. Nu woont zij in Nootdorp en wil graag weer beginnen met oppassen. Dat mag bij haar thuis als gastouder, maar ze vindt het ook leuk om bij mensen in huis als nanny te werken. Ze houdt van kinderen en onderneemt leuke dingen met hen. Zelf heeft ze 3 kinderen in de leeftijd van 6, 8 en 10 jaar.

Ze is beschikbaar op dinsdag en woensdag.

Neem contact op

Uitstekende nanny uit Nootdorp is beschikbaar

Code: N 2632

Deze nanny heeft gedurende 3 jaar gewerkt als pedagogisch medewerker in een orthopedagogisch behandelcentrum. Daarna heeft ze een jaar ervaring als woonbegeleidster van uit huis geplaatste kinderen met gedragsstoornissen. Verder heeft ook twee jaar ervaring als nanny bij een gezin met 3 kinderen, waaronder een baby. Ze kwalificeert zichzelf als representatief, flexibel, ordelijk, gestructureerd, amitieus en volhardend. Ze beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Ze kan uitstekend koken. Dat is ook een hobby van haar, naast fitness en hardlopen.

Neem contact op

Nanny uit Naaldwijk beschikbaar

Code: N 2671

Deze nanny van 57 jaar heeft zelf 3 volwassen kinderen en een kleinzoon van 7 jaar. Na jaren lang in de thuiszorg en de pleegzorg te hebben gewerkt, wil ze nu met kinderen gaan werken. Ze vindt het leuk om actief met kinderen bezig te zijn. Ze is een sportief en liefdevol persoon. Veiligheid en vertrouwen vindt ze belangrijk, evenals duidelijkheid naar kinderen toe. Ze wil hen ook normen en waarden meegeven.

Neem contact op

Nanny uit Naaldwijk zoekt een leuk gezin.

Code: N 2671-2

Deze nanny heeft 3 volwassen kinderen en een kleinzoon van 7 jaar. Ze heeft gedurende 10 jaar in de thuiszorg gewerkt en vervolgens 3 jaar als activiteitenbegeleidster in de pleegzorg. Ze zoekt een gezin in de buurt van Naaldwijk. Ze omschrijft zichzelf als een sportief, liefdevol persoon. Ze biedt kinderen veiligheid en vertrouwen. Ook vindt ze het belangrijk om consequent en duidelijk naar hen te zijn. Ze is graag actief bezig met kinderen.

 

Neem contact op

Zeer ervaren nanny uit Naaldwijk zoekt een gezin in het Westland

Code: N 2673

Ze heeft gedurende 8 jaar gewerkt op een kinderdagverblijf. Ook heeft zij al een aantal jaren ervaring als nanny. Ze is beschikbaar van dinsdag t/m vrijdag.

Neem contact op

Nanny uit Honselersdijk zoekt een gezin

Code: N 2675

Deze nanny houdt van kinderen en heeft vanaf haar 13e jaar altijd op kinderen gepast. Ze rookt niet, kan tegen huisdieren en heeft een auto tot haar beschikking

Neem contact op

Beschikbaar: Nanny uit Honselersdijk

Code: N 2675-2

Deze nanny heeft 2 jaar ervaring op een kinderdagverblijf en wil nu graag als nanny kinderen opvangen bij een gezin thuis. Ze heeft een auto tot haar beschikking. 

Neem contact op

Ervaren nanny uit Monster zoekt een gezin

Code: N 2681
 
Deze nanny heeft zelf twee volwassen kinderen. Ze heeft een PABO-diploma voor leerkracht basisonderwijs. Inmiddels werkt ze al 8 jaar met veel plezier als nanny. Ze heeft ook ervaring met tweelingen. Zelf is ze ook de helft van een tweeling. 
 
Neem contact op

Ervaren, gitaar spelende nanny uit Zoetermeer zoekt een gezin.

Code: N 2711

Deze nanny heeft een aantal jaren ervaring op kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en naschoolse opvang. Sinds 6 jaar werkt zij echter als nanny bij gezinnen thuis. ze is creatief, gaat er graag op uit met de kinderen. Ze biedt de kinderen gevarieerde activiteiten, zoals wandelen, naar de speeltuin, picknicken, voorlezen, en zingen. Ze speelt gitaar en neemt deze graag mee, zodat er samen gezellig gezongen kan worden

Neem contact op

Nanny uit Zoetermeer zoekt een gezin.

Code: N 2712

Deze nanny is 24 jaar en heeft gedurende 3,5 jaar op een kinderdagverblijf gewerkt. Ze staat positief in het leven. Ze vindt het belangrijk om kinderen de gelegenheid te geven de wereld om hen heen zelf te ontdekken en dat ze, binnen bepaalde grenzen, zelf kunnen bepalen wat ze willen doen. 

Neem contact op

Ervaren MEERTALIGE nanny uit Zoetermeer zoekt een gezin

Code: N 2715

Zij heeft ruim 7 jaar als nanny gewerkt bij verschillende gezinnen in België en Nederland. Ze beschikt over referenties. Naast de Nederlandse taal spreekt ze vloeiend Engels en Spaans. Zij kan desgewenst één van deze talen spreken met uw kinderen.

Neem contact op

Nanny uit Zoetermeer zoekt een leuk gezin.

Code: N 2717

Ze is 30 jaar en beschikt over een auto. Ze kwalificeert zichzelf als lief, zorgzaam, sociaal en betrokken. Ze vindt een goede verstandhouding/communicatie met de ouders erg belangrijk. Ze onderneemt graag dingen met de kinderen en gaat lekker met hen naar buiten. Verder vindt ze het leuk om creatief bezig te zijn, ook met de kinderen.

Neem contact op

Een nanny in Zoetermeer zoekt een leuk gezin om thuis bij op te passen.

Code: N 2718

Een nanny in Zoetermeer zoekt een leuk gezin om thuis bij op te passen. Ze is beschikbaar van maandag t/m vrijdag, maar wil daarvan maar 4 dagen werken. Het maakt haar niet uit welke dag ze vrij heeft. 

Ze is dol op kinderen.

Neem contact op

Ervaren nanny uit Zoetermeer zoekt een leuk gezin.

Code: N 2718-2

Deze nanny heeftgedurende 3 jaar gewerkt op een kinderdagverblijf. Nu wil ze gaan werken als nanny bij een gezin thuis. Ze is spontaan en ondernemend. Ze houdt van knutselen en onderneemt leuke activiteiten met de kinderen. Naar buiten gaan met de kinderen vindt ze zeer belangrijk.

Neem contact op

Een nanny uit Zoetermeer is beschikbaar

Code N 2718-3

Deze nanny heeft 6 jaar ervaring op een kinderdagverblijf en ze heeft 2 jaar gewerkt als gastouder. Ze is weer beschikbaar en zoekt een leuk gezin. Zelf heeft ze 2 volwassen kinderen en één kleinzoon. Ze houdt van knutselen en gaat ook graag met de kinderen naar buiten. Ze heeft de beschikking over een auto. 

Neem contact op

Een lieve nanny in Zoetermeer zoekt een leuk gezin.

Code: N 2724

Een lieve nanny in Zoetermeer zoekt een leuk gezin. Eerder heeft ze gewerkt op een kinderdagverblijf. Ook heeft ze al 3,5 jaar ervaring als oppas aan huis. De kinderen vonden het altijd leuk als ze kwam en jammer als ze weer wegging.

Ze vindt het belangrijk dat de kinderen zich vertrouwd voelen bij haar. Ze houdt van duidelijkheid naar de kinderen toe en biedt hen veel structuur. Ze probeert te zorgen voor een leuke, afwisselende dag en probeert elke dag lekker naar buiten te gaan. Ze houdt ervan om samen gezellige dingen met de kinderen te doen, maar biedt hen ook de ruimte om even lekker alleen te spelen. 

Neem contact op

Zoetermeer zoekt een leuk gezin.

Code: N 2728

Een nanny uit Zoetermeer zoekt een leuk gezin. Ze vindt het heerlijk om met kinderen te werken en hen te stimuleren in hun ontwikkeling. Ze is zorgzaam, stipt, en beetrouwbaar. Verder houdt ze ervan om leuke dingen met de kinderen te ondernemen, zoals naar een speeltuintje gaan, wandelen of eendjes voeren. Ze biedt de kinderen een afwisselende dag.

Neem contact op