Welkom bij Gastouderland Den Haag e.o.

Mijn naam is Sandra van Wijngaarden. Ik ben je consulent voor de regio Den Haag en omstreken. In deze regio ondersteun en begeleid ik onze gastouders. Dat doe ik vanuit mijn pedagogische achtergrond. Ik vind het belangrijk om de kwaliteit van onze gastouderopvang waar mogelijk te verbeteren en te waarborgen. Gastouderopvang is immers een professionele vorm van kinderopvang.

Ook ga ik graag geheel vrijblijvend voor je op zoek naar de beste gastouder voor jou, waar je zelf ook een goed gevoel bij hebt. Zelf ben ik ook moeder en ik begrijp heel goed dat je je kostbaarste bezit alleen wilt toevertrouwen aan een gastouder die goed bij je past. Iemand die lief, zorgzaam en betrouwbaar is, maar ook duidelijk en consequent. Een gastouder die veilighied biedt, de ontwikkeling van je kindje spelenderwijs stimuleert en je kind gezonde voeding geeft.

Heb je al een gastouder? Ook dan kun je bij mij terecht. Ik zorg ervoor dat de overgang naar Gastouderland soepel verloopt!

Het belangrijkste voordeel van gastouderopvang ten opzichte van een kinderdagverblijf is de kleinschaligheid, de huiselijke sfeer en de persoonlijke aandacht die elk kind verdient. Gastouderopvang is ook nog betaalbaar. We werken met geregistreerde gastouders. Daardoor heb je recht op kinderopvangtoeslag.

Ben je gastouder of wil je gastouder worden? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik bied een zeer uitgebreide service voor mijn gastouders waar ik je graag meer over wil vertellen.

Natuurlijk is het mogelijk persoonlijk met mij kennis te maken, dit kan altijd telefonisch, per mail of bij een ontmoeting.

Met vriendelijke groet, Sandra van Wijngaarden

T.: 06 47 06 18 04

E-mail: s.vanwijngaarden@gastouderland.nl