Kosten gastouderopvang Den Haag

Gastouderopvang is opvang op maat. Dit betekent dat er wordt gewerkt met een uurtarief. Het uurtarief wordt door de gastouder bepaald. De richtlijn hiervoor is € 5,50 tot € 7,00 per uur. Dit tarief wordt gerekend door gastouders die in hun eigen woning jouw kind opvangen. De tarieven voor een gastouder aan huis liggen tussen de € 11,50 - € 15,00 euro per uur, afhankelijk van het aantal kinderen, de leeftijd en ervaring van de gastouder.

Gastouderland Den-Haag rekent geen inschrijf- of bemiddelingskosten. Naast het uurtarief voor de gastouder betaal je bureaukosten aan Gastouderland Den Haag. De hoogte van deze kosten is per opvangsituatie verschillend. Wij proberen altijd een voor jou zo voordelig mogelijke berekening te maken. Kijk ook eens op www.gastouderzoeken.nl voor een gastouder bij jou in de buurt.

Van de door de gastouder verrichte kinderopvang vindt maandelijks facturatie plaats. De facturen kun je gebruiken als bewijsstuk voor jouw werkgever en/of de belastingdienst zodat je een tegemoetkoming in de kosten kunt aanvragen. Gastouderland biedt je hierbij ondersteuning via de financiële helpdesk.