Even voorstellen

Welkom bij Gastouderland Den Haag e.o.

Mijn naam is Liesbeth Verleun. Ik ben je consulent voor de regio Den Haag en omstreken. In deze regio ondersteun en begeleid ik onze gastouders. Dat doe ik vanuit mijn pedagogische achtergrond. Ik vind het belangrijk om gastouders te ondersteunen en de kwaliteit van onze gastouderopvang te waarborgen.

Gastouderopvang is een professionele vorm van kinderopvang. Kleinschalig en flexibel. We werken met geregistreerde gastouders. Dagopvang tegen voordelige tarieven met recht op kinderopvangtoeslag.

Geheel vrijblijvend ga ik graag voor je op zoek naar de beste gastouder voor jou, waar je als ouder(s) een goed gevoel bij hebt. Ik begrijp als geen ander dat je je kindje alléén wilt toevertrouwen aan een gastouder die goed bij je past. Iemand die lief, zorgzaam en betrouwbaar is, maar ook duidelijk en consequent. Een gastouder die veiligheid biedt, de ontwikkeling van je kindje spelenderwijs stimuleert en je kind gezonde voeding geeft.

Het belangrijkste voordeel van gastouderopvang ten opzichte van een kinderdagverblijf is de kleinschaligheid, de huiselijke sfeer en de persoonlijke aandacht die elk kind verdient. En… voordelige tarieven.

Heb je al een gastouder? Ook dan kun je bij mij terecht. Ik zorg ervoor dat de overgang naar Gastouderland soepel verloopt!

Wil je een gastouder aan huis / opvang aan huis / een nanny? Dat kan ook via ons.

Ben je gastouder of wil je gastouder worden? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik bied een zeer uitgebreide service voor mijn gastouders waar ik je graag meer over wil vertellen.

Natuurlijk is het mogelijk persoonlijk met mij kennis te maken, dit kan altijd telefonisch, per mail of in een ontmoeting.

Met vriendelijke groet,

Liesbeth Verleun

T.: 06 38 22 97 12
E-mail: l.verleun@gastouderland.nl

Onze missie

Goed luisteren naar wat jij als ouder voor je kindje zoekt

Ons doel is een gastouder voor je te zoeken die goed bij je past. Iemand die lief, zorgzaam en betrouwbaar is, maar ook duidelijk en consequent. Een gastouder die veiligheid en persoonlijke aandacht biedt, de ontwikkeling van je kindje spelenderwijs stimuleert en je kind gezonde voeding geeft.

Maak kennis met mijn team

 • Liesbeth Verleun
  Eigenaar
 • Genny Sirag
  Secretariaat
 • Carla Sluizeman
  Secretariaat
 • Maikel Geurtsen
  Administratie
Heb je nog vragen?

Twijfel niet om contact op te nemen

Neem direct contact op *Wij reageren altijd snel